Какви изненади, емоции и преживявания в любовен план да очакваме според астролозите през новата седмица.

Овен

Любовният ви живот през този период ще бъде доста интересен. Някои от вас ще се забавляват, ще прекарвате повече време с приятели, докато други ще предпочетат да се изолират. Има голяма вероятност плановете ви в любовния живот да се реализират.

Телец

Ще имате приятно преживяване с представител на противоположния пол. Обвързаните ще получат неочакван подарък от любимия, а необвързаните ще бъдат запленени от нова любов. Благоприятна седмица за промени, контакти и съдбоносни срещи.

Близнаци

Седмицата ще донесе нови емоции на необвързаните. Ако сте влюбени, очакват ви нежни романтични дни в компанията на любимия. Може да ви се наложи да направите подарък за много специален за вас човек.

Рак

Очаква ви приятна новина от любим човек. Очертава се възможност за създаване на нова романтична връзка. Седмицата ви носи незабравими срещи или преживявания с хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.



Лъв

Ще изпитате незабравими романтични емоции. Таен обожател въздиша по вас. Сега е моментът да отворите сърцето си за нова и вълнуваща любов. Вдъхновяващ период, изпълнен с красиви преживявания и усещания.

Дева

Тази седмица ще ви донесе много красиви емоции в любовен план. Ще преживеете вълнуващи любовни приключения и интересни преживявания. Ще се изпълнят ваши съкровени романтични и интимни желания.

Везни

Ако не обърнете внимание на половинката си, ще ви е трудно да намерите желаната нежност и хармония. Не влизайте в излишни спорове помежду си. Необвързаните могат да станат обект на неочакван флирт.

Скорпион

Ще си спомните стара любов или ще имате ново преживяване, свързано с нея. Свободните Скорпиони може да срещнат любовта. Някой копнее за вашата близост. Огледайте сe.

Стрелец

Ще получите важни новини, свързани с интимния партньор. Някои от вас ще изпитат разочарование. Може да бъдете приятно изненадани от неочаквани любовни събития или романтична среща.

Козирог

Очаква ви много вълнуващо преживяване, свързано с разтърсващи любовни емоции. Самотните Козирози трябва да спрат с негативното мислене и излезте сред приятели. Там някъде може да срещнете своята бъдеща половинка.

Водолей

Намалете темпото, огледайте се. Животът е прекрасен и изпълнен с любов. Някой копнее за вашето внимание. Очаква ви приятна изненада от любим човек.

Риби

Очертава се интригуваща и емоционална седмица. Ще се запознаете с нови и интересни хора. Ако вече сте обвързани, очаква ви вълнуваща изненада в любовен план. Някой ще ви се обясни в любов.

Четете още: Представителите на тези пет зодии се целуват най-добре