Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

С повишаването на градусите навън, се повишава и страстта ни. А какво ще ни се случи през следващите седем дни в любовта и кои зодии ще се насладят на незабравими моменти? Научете още сега:

Овен

Овни, през следващите дни ще бъдете във вихъра на силните любовни емоции. Ще получите изненадваща покана от човек, за когото не спирате да мислите и определено ще имате преживяване, което ще помните още дълго време. Обвързаните представители на зодията ще имат сладки мигове с любимия с половинката си.

Телец

Телци, някои от вас ще започнат нова връзка. Ще се запознаете с човек, който ще ви омае с чара си, предстоят ви невероятни моменти на влюбване. Обвързаните от вас ще имат романтични преживявания с партньора си и дори може да получат страхотна изненада.

Близнаци

Близнаци, тази седмица ще усетите особена близост с любимия си човек. Сега е моментът да предприемете следващата крачка в отношенията си и да градите общи планове. Необвързаните представители на зодията ще се запознаят с човек, с когото ще изградят наистина специална връзка.

Рак

Раци, вие ще бъдете все така отдадени на човека до себе си, защото той ще има нужда от вашата подкрепа, а вие определено сте най-добрите в това. Необвързаните от вас ще прекарат много ценно време, в което ще разберат точно какво очакват от бъдещия си партньора.

Лъв

Лъвове, навлизате в период, в който ще получите или ще дадете на партньора си втори шанс. Проявете търпение в любовта, защото то ще бъде достойно възнаградено. Предстоят ви много щастливи мигове с партньора, а тези от вас, които все още търсят любовта, ще срещнат нов човек. Звездите ви съветват да бъдете максимално откровени и да споделите още в началото какви са очакванията ви.

Дева

Деви, някои от вас ще се решат на драстични промени в любовния си живот. Звездите съветват да не бързите, а да обмислите внимателно какво искате от партньора си и какви са очакванията ви за бъдещето. Необвързаните представители на зодията навлизат в спокоен и щастлив период.

Везни

Везни, тази седмица ще трябва да подсилите страстта между вас и партньора ви, например с гореща изненада. Необвързаните представители на зодията ще срещнат човек, с когото ще изградят специална и дълбока връзка.

Скорпион

Скорпиони, започва невероятен период за любовния ви живот. Обвързаните представители на зодията ще получар признание от партньора си, което очакват отдавна. Свободните Скорпиони ще изживеят незабравими, страстни моменти с човек, за когото мислят от дълго време.

Стрелец

Стрелци, звездите ви съветват да обърнете повече внимание на любимия си човек през следващите дни. Сега е добър период да предприемете романтично пътешествие или да се отдадете на други забавни занимания заедно. Необвързаните представители на зодията е добре да не отказват покани за излизания с приятели, защото някъде там ги очаква мечтаният партньор.

Козирог

Козирози, предстои ви да отделите повече време за себе си и да разберете какво искате да ви се случи в любовта. Този период ще ви направи щастливи и съвсем скоро ще срещнете специален човек. Обвързаните от вас ще почувстват сигурност в чувствата си към партньора.

Водолей

Водолеи, навлизате в приказен любовен период, независимо дали сте намерили човека за себе си, или все още го търсите. Ще почувствате хармония във връзката си, а необвързаните от вас ще имат интересно запознанство.

Риби

Риби, тази седмица е добре да се посветите изцяло на партньора си, защото сега е моментът да го заредите с чара и нежността си. Ако все още не сте пристъпили към съвместно съжителство, в следващите дни е най-доброто време да го обсъдите. Необвързаните представители на зодията ще най-накрая ще забележат, че някой прави всичко, за да спечели вниманието им.

Вижте още в това видео!