Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

В разгара на най-горещия сезон сме и в разгара на август - месецът, който познаваме още като "любов с 6 букви". Нека видим какво да очаква всяка зодия на романтичния хоризонт през следващите 7 дни:

Овен

Овни, тази седмица ще взимате със замах важни решения, особено в любовта, а звездите подсказват, че е време да направите крачка към човек, за когото мислите отдавна.

Телец

Телци, през седмицата ще се радвате на много романтични мигове, някои от вас ще предприемат следващата крачка във връзката си, а други ще срещнат нова любов.

Близнаци

Близнаци, предстоят ви разтърсващи любовни емоции, звездите ви съветват да оставите работните ангажименти настрани и да се насладите на сто процента на всичко, което ви очаква в личен план.

Рак

Раци, ще се сблъскате с тайни от миналото през следващите дни, които ще ви дадат отговори за това какво търсите в любовта.

Лъв

Лъвове, предстоят ви промени в любовен план, които определено ще ви направят много по-щастливи, звездите ви съветват единствено да бъдете по-смели.

Дева

Деви, през следващите дни ще усетите онази стабилност в любовта, за която отдавна мечтаете. Специален човек ще ви накара да летите в облаците от щастие.

Везни

Везни, тази седмица звездите ви съветват да отделите повече време за романтика у дома с партньора, отколкото на шумни купони в приятелска компания, защото ще ви се случи нещо наистина специално.

Скорпион

Скорпиони, предстои да направите някои промени в любовния си живот, които ще бъдат изцяло в положителна посока, защото има човек, който ви очаква от дълго време.

Стрелец

Стрелци, време е да направите следващата крачка към човека, когото желаете и звездите са категорични, че тази седмица е перфектна за това.

Козирог

Козирози, тази седмица ще бъдете по-емоционални и ще имате нужда от повече внимание и романтика, затова посветете времето си на партньора, а ако сте необвързани - не отказвайте нито една покана за среща, защото ви предстои незабравимо преживяване.

Водолей

Водолеи, очакват ви силни преживявания с любимия човек, а необвързаните представители на зодията ще имат неочаквана среща, която ще реши бъдещето им в любовта.

Риби

Риби, през следващите дни е възможно да имате разговор с половинката, това е вашият момент да споделите очакванията си от него, според астрологията, а необвързаните ще отдадат на горещи забавления.