Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Новата седмица е пред нас и е време отново да си поговорим за любов. Какво ви очаква според зодията и какви важни събития предстоят в личния ви живот - разберете още сега!

Овен

Необвързаните Овни ще бъдат изклюичтелно общителни, а чарът им съвсем няма да остане незабелязан, от когото трябва. Предстоят много горещи дни и нощи тази седмица за свободните представители на зодията. Овните, които си имат половинка, ще усетят прилив на романтика и желание за моменти, изпълнени с нежност и любов.

Телец

Телци, през следващите дни ще усетите още по-силна връзка с партньора си и несъмнено ще изживеете неповторими моменти заедно. Тази седмица ще бъде перфектна за вас в любовно отношение. Необвързаните представители на зодията ще променят подхода си към противоположния пол, а някой ще бъде дяволски запленен от чара им.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще анализират повече връзката тази седмица. Някои от тях ще предприемат някаква промяна, която несъмнено ще е за добро. Свободните Близнаци ще изпитат неочаквано силни емоции с човек, когото тепърва предстои да срещнат.

Рак

Раци, вие сте романтични натури, но тази седмица това ви качество ще се засили многократно. Определено ще пожелаете да направите изненада на любимия човек, а звездите ви дават зелена светлина и ви съветват да започнете с приготовленията още от сега. Необвързаните представители на зодията ще дадат воля на страстта си през следващите дни и ще изживеят прекрасни емоции.

Лъв

Необвързаните Лъвове ще бъдат готови на големи подвизи и рискове в любовта тази седмица. Някой ще накара сърцето им да забие учестено и ще са готови да се борят, за да получат вниманието му. Несъмнено ще пуснат неустоимия си чар в действие и ще имат успех. Обвързаните представители на зодията ще усетят още по-силна връзка с партньора си, а звездите съветват да предприемат романтично пътуване.

Дева

Според астрологията свободните Деви имат уникален шанс да срещнат мечтания партньор точно тази седмица, при това благодарение на случайността. През следващите дни ще сложат началото на нови отношения, които несъмнено ще бъдат вълнуващи. Обвързаните Деви ще имат страстни преживявания с партньора си, на каквито не са се наслаждавали отдавна.

Везни

Везни, тази седмица определено сте в палаво настроение, с което ще заразите половинката си. В същото време ще почувствате и по-силна духовна връзка с любимия човек. Необвързаните представители на зодията ще трябва да бъдат по-активни в контактите и ще бележат успех на любовния фронт.

Скорпион

Скорпиони, това е вашето време, насладете му се максимално! През следващите дни ви очакват горещи флиртове и неочаквани запознанства, които определено ще ви заинтригуват. Обвързаните Скорпиони ще имат много романтична седмица и ще получат страхотна изненада.

Стрелец

Обвързаните Стрелци ще почувстват желанието да прекарат повече време насаме с половинката си и ще се отдадат на сладки приказки и страст повече от обикновено. Свободните представители на зодията ще срещнат човек, който ще спечели сърцето им, при това с лекота. Предстоят много вълнуващи дни за Стрелците.

Козирог

Обвързаните Козирози ще бъдат по-открити и искрени от всякога, а това ще се отрази повече от положително на любовните им отношения. Ще споделят очакванията си за бъдещето и ще срещнат разбиране. Свободните Козирози ще започнат нови, вълнуващи отношения.

Водолей

Скъпи Водолеи, тази седмица сте особено общителни, закачливи и готови за нови любовни приключения. Очакват ви страхотни емоции и преживявания в личен план, а свободните представители на зодията да се готвят за много специално запознанство.

Риби

Необвързаните Риби определено ще имат късмет в любовта тази седмица. Настроението им, което ще е подчертано игриво и горещо, ще им донесе интересни преживявания, които ще помнят дълго време. Обвързаните Риби ще почувстват нуждата да споделят повече с половинката и това ще даде нова, доста положителна, посока на отношенията им.