Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

И ето че отново дойде време да видим какво ни очаква на любовния фронт следващата седмица. Ще има много страст, нови преживявания и изненади. Пригответе се!

Овен

Обвързаните Овни ще имат много наситена откъм страстни мигове седмица, а някои ще направят важна крачка към партньора си. Свободните представители на зодията ще получат изненадващо предложение, което няма да е за изпускане. Звездите обещават много щастлива любовна седмица.

Телец

Телците определено ще запомнят тази седмица, защото ги очакват страхотни изненади от партньора или от някой ухажор. Много е възможно да се появи стара любов, която да ги завладее отново. Звездите подсказват, че е възможно някои Телци да имат горещ флирт с чужденец или човек, живеещ в друг град.

Близнаци

Следващите 7 дни са перфектното време за Близнаците да реализират любовните си планове. Или да направят първата крачка към човека, на когото са хвърлили око отдавна. Представителите на зодията могат да очакват много приятни изненади на любовния фронт.

Рак

Звездите съветват Раците да прекарат повече време в разговори с любимия човек, защото този период е идеален за преодоляване на недоразумения и за изграждане на общи планове. Необвързаните представители на зодията ще имат страхотен повод за радост, много е възможно и начало на нова връзка.

Лъв

Обвързаните Лъвове ги очаква много емоционална седмица в любовно отношение. Ще има красиви моменти, ще има и страстни преживявания. Необвързаните представители на зодията ще срещнат човек, който ще спечели интереса им.

Дева

Девите ще бъдат изправени пред любовна дилема тази седмица и е препоръчително да вземат решението си, колкото се може по-бързо. Обвързаните ще се радват на повишено внимание от страна на партньора и ще прекарат много романтични моменти заедно.

Везни

Не всичко в любовта ще се развие по план за Везните, но неочаквано предложение или изненада от партньора ще ги накара да се усмихват още дълго време. Необвързаните представители на зодията ще получат вълнуващо предложение от човека, за когото мечтаят напоследък.

Скорпион

Неочаквана среща със стара любов може да преобърне живота на Скорпионите тази седмица. Звездите обаче не препоръчват започване на нова връзка в този период. Обвързаните представители на зодията ще трябва да се постараят повече, за да поддържат огъня.

Стрелец

Звездите предвиждат за необвързаните Стрелци запознанство с човек, който мигновено ще ги спечели. Много е възможно сладките приказки бързо да прераснат във връзка. Обвързаните представители на зодията ще забележат напредък във връзката си, но само ако вложат повече старание.

Козирог

Козирозите ще срещнат много хора тази седмица и това ще се отрази и на любовния им живот. Звездите подсказват, че това може да се случи и на работното място. Обвързаните Козирози трябва да бъдат внимателни, защото сега е възможно да се появи напрежение във връзката.

Водолей

Любов, страст и истинско щастие - тези думи описват най-точно всичко, което могат да очакват Водолеите през следващата седмица. Обвързаните ще получат дългоочаквано предложение и ще бъдат приятно изненадани от партньора си, а случайността ще срещне необвързаните с много интересна личност, която ще върне усмивката на лицето им.

Риби

Рибите ще предприемат важна промяна в любовта тази седмица и вероятно това ще се случи неочаквано дори и за тях. Необвързаните представители на зодията ще се отдадат на силна тръпка, но звездите съветват да не бързат с взимането на важно решение. Обвързаните ще почувстват още по-силно привличане към партньора.