Автор
Христина Кирилова

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Ето че дойде най-романтичният месец в годината и е време да видим какво ни очаква в любовта през следващите седем дни.

Овен

Скъпи Овни, тази седмица определено ще се потопите в магията на романтиката. Обвързаните ще получат неочакван подарък от партньора си, а тези, които все още не са открили любовта, ще имат среща с човек, когото харесват отдавна, която може да постави началото на връзка.

Телец

Скъпи Телци, през следващите дни ще почувствате още по-силна привързаност към любимия си човек. Необвързаните представители на зодията ще имат много страстно преживяване, ще срещнат човек, който ще ги привлече като магнит.

Близнаци

Скъпи Близнаци, предстои ви много специална среща, тя може да постави началото на нова любов. Обвързаните от вас ще трябва да загърбят работните си ангажименти, защото ги очакват страхотни мигове с партньора, определено ви подготвят изненада.

Рак

Скъпи Раци, половинката ви знае как да ви накара да се почувствате специални и ще ви докажат през следващите дни. Необвързаните представители на зодията ще заразят някого с чара си и дълго време ще имат много отдаден обожател.

Лъв

Скъпи Лъвове, тази седмица ще трябва да лавирате между любовните отношения и работните ангажименти, защото ще имате страхотен успех и в двете. Тези от вас, които все още не са открили половинката си, ще започнат нова афера, а как ще се развие тя - всичко зависи от вашите решения.

Дева

Скъпи Деви, през следващите дни ще бъдете по-чувствителни и емоционални и това ще окаже влияние на връзката ви. Ще покажете нежната страна на душата си пред любимия човек, което ще има положителен ефект върху отношенията ви. Необвръзаните представители на зодията ще предприемат промяна, която ще ги срещне с партньора, за когото са мечтали.

Везни

Скъпи Везни, тази седмица ще видите партньора си в по-различна светлина и ще се влюбите още по-силно в него. Необвързаните от вас най-накрая ще дадат шанс на човек, който отдавна търси правилния подход.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, предстои ви магична седмица в любовта - ще се любувате на хармония с половинката, а тези от вас, които все още са необвързани, определено ще се радват на свободата си, при това по много горещ начин.

Стрелец

Скъпи Стрелци, с началото на новата година много от вас са си поставили цели в любовния живот. През следващата седмица ще започне промяната, която са планирали отдавна. Обвързаните от вас ще получат романтична изненада.

Козирог

Скъпи Козирози, през следващите дни някой ще свири виртуозно по струните на душата ви. Тези отношения бързо ще прераснат в сериозна връзка. А тези от вас, които вече са открили любовта, ще се отдадат на пълна хармония с партньора.

Водолей

Скъпи Водолеи, тази седмица оставете половинката ви да бъде водещата фигура, ще имате нужда да си отдъхнете и просто да бъдете обичани и обгрижени. Необвързаните представители на зодията ще срещнат нов човек, който ще събуди чувства, каквито отдавна не са изпитвали.

Риби

Скъпи Риби, предстоят ви страстни и в същото време нежни мигове с партньора, мъжката и женската енергия ще бъдат подсилени. Тези от вас, които все още не са открили половинката си, трябва да се готвят за промяна, защото звездите предричат изненадващ обрат в любовния им живот.