Автор
Антония Дамянова

Наоми Кембъл и Приянка Чопра – две богини, които най-после показаха децата си на света (Снимки)

Наоми Кембъл и Приянка Чопра са от звездите, които рядко споделят снимки на децата си. Но когато го направят, макар и завоалирано, почитателите на двете артистични икони се разтапят от щастие. Този път обаче двете звездни дами проявиха по-голяма щедрост.

Преди ден Наоми публикува на профила си в Инстаграм серия от великолепни снимки, направени в Абу Даби. На тях черната перла е на разходка на площада пред Голямата джамия Шейх Зайед в столицата на Обединените арабски емирства.

View post on Instagram
 


На част от кадрите 52-годишната цветнокожа красавица позира сама, а на други компания ѝ прави 2-годишната ѝ дъщеричка, хванала мама за ръка. Двете се наслаждават на разкошната гледка пред тях. Кадрите завършват с видео на двете дами от туристическата им разходка.



Преди година пък екзотичната красавица позира за първи път с рожбата в обятията си, като го направи единствено за BritishVogue.

View post on Instagram
 

Примерът ѝ последва и Приянка Чопра, която направи своя моден дебют с малкото си момиченце преди броени дни. Индийската актриса и певица заблестя на корицата на февруарския брой на изданието.

На един от фотосите в списанието към 40-годишната си звездна майка се е присъединила сладката ѝ дъщеричка Малти, която се появи на бял свят през януари миналата година. На снимката, на която и двете са в червени рокли, малката госпожица е с гръб към камерата и е седнала близо до гърдите на майка си.

View post on Instagram
 


Също като Наоми Кембъл, Приянка и Ник Джонас пазят изключително ревниво рожбата си от чуждите очи. И ако случайно щастливите родители благоволят да публикуват снимка с нея, личицето на детето е винаги прикрито с усмихнат емотикон. Или поне така беше доскоро.



Неотдавна Чопра и Ник представиха официално рожбата си пред света. Тримата изненадващо се появиха на публично събитие, на което Jonas Brothers бяха удостоени със звезда на Холивудската алея на славата.

На една от снимките, направени от People, е уловена Приянка с момиченцето си, седнало в скута ѝ.

Четете още: