Автор
Woman.bg

Направих бебе на годеницата на най-добрия ми приятел

Какви ли не ситуации се случват по света. Ето една истинска история, която започва така: "Годеницата на най-добрия ми приятел е бременна и аз съм бащата. Обичам това момиче, но знам, че, ако разбере, приятелят ми ще ме намрази. Аз и той се познаваме още от училище, а сега сме на 24. През годините се сближихме и сме като братя.

Двамата решихме да отидем до морето за един уикенд, но приятелката му също се появи. Времето беше страхотно - след като си направихме пикник на плажа, седяхме на слънце цял следобед. Вечерта отидохме на кръчма и започнахме да пием, най-вече моят приятел.

Той реши да се прибира в хотелската стая, а аз и годеницата му останахме за по още едно питие. Когато обаче барманът спря да сервира напитки, се съгласихме, че е време да лягаме. Реших да я изпратя, като я целуна приятелски за "Лека нощ", но се получи доста страстна целувка. Отидохме в стаята ми и се озовахме в леглото един до друг. Правихме секс. Беше толкова хубаво, че и двамата в този момент не мислехме за нищо друго.

После й признах, че винаги съм я харесвал. Тя ми каза, че изпитва чувства към мен, но не иска да нарани приятеля ми. И двамата се разбрахме, че това не трябва да се повтаря. Преди няколко дни ми каза, че е... бременна.

Тя беше направила тест за бременност, който показваше положителен резултат. Сигурна е, че не е от приятеля й, защото с него винаги ползва презерватив. Разговаряхме дълго време и тя е категорична, че ще запази бебето.

Попитах я дали иска да е с мен, но ми каза, че тяхната сватба вече е планирана и това ще предизвика голям бум. Търся съвет - дали искам друг да гледа моето дете?".

Специалистът съветва: "Попитай я дали наистина те харесва и изпитва чувства към теб или всичко е било само страст, породена от жаркото слънце и алкохола. Ще бъде грешка да се омъжи за друг, ако иска да е с теб, а и още повече очаквате дете. Бракът няма да продължи дълго, а и освен това ще предизвика доста неприятни неща, включително и на детето. Ти ще загубиш най-добрия си приятел, но той вероятно ще намери друг. Ако тя наистина смята да се омъжи за твоя приятел, помисли сериозно дали публично да обявиш истината, вярвайки, че ти си бащата. Да, най-добре е децата да знаят истината за произхода си, но помисли кое ще бъде в полза на детето".