Горещата синоптичка Натали Трифонова е в тайна връзка с женен мъж! Така се говорело в Би Ти Ви, където синеоката красавица работи вече няколко години. Според слуховете в момента Натали е разделена с дългогодишния си приятел Доан Хасан и се е отдала на афера с обвързан мъж, който на всичкото отгоре е и министър, за когото често се говори в медийното пространство.

Мистериозният господин наредил на синоптичката да не споделя за връзката им дори на приятелките си и тя се е съобразила с това негово желание. Според запознати обаче официалната съпруга на любоовника на Натали разбрала за аферата и нищо чудно тази тайна връзка скоро да приключи. Ето защо синоптичката в момента не е толкова активна в социалните мрежи и пази ревностно личния си живот.

View post on Instagram
 


Говори се, че отношенията на Трифонова с женен мъж не са изненада за тези, които работят с нея, тъй като тя винаги се е държала освободено. Най-вече на партитата на телевизията. Никой обаче не изключва възможността красавицата да се завърне отново при заможния си приятел, тъй като той е детската ѝ любов и са заедно още от училищните години. С времето неведнъж са се събирали и разделяли и нищо чудно в момента отново да са в почивка и това да не е окончателният край на отношенията им.

Все още не е известно името на министъра, с когото Натали се е отдала на страстна афера. Двамата се запознали през пролетта, когато той бил гост в телевизията и от тогава поддържат контакт. Но дали връзката им ще продължи, не е съвсем сигурно.

View post on Instagram
 


Четете още: Мария може и да лъже, че спира да пее. Ето причината!