Актьорът, лекар и влогър Наум Шопов пусна в профила си в социалните мрежи снимка по плочки, която нажежи страстите до червено.

"Време е да преминем от "абе нахранете го това момче" във форма, която повече би сe харесала на баба ми", пише Наум, който е запален фитнес маниак, под фотоса.

View post on Instagram
 

Кадърът на актьора предизвика вълна от одобрителни коментари и поздравления за физиката и труда, положен за извайването на подобна мускулатура. Не липсваха и критики от страна на онлайн потребителите обаче. Нападките към Шопов най-общо се обединяваха около тезата, че той е обработил снимката с помощта на фотошоп програма и всъщност не е чак толкова мускулест.

Актьорът не отговори директно на обвиненията, но сподели, че поддържа форма с IIFYM режим. Зад абревиатура в превод стои максимата "ако се вписва в макронутирентите ти". Това означава, че той не се ограничава, а консумира каквото пожелае, стига крайният прием на храна да отговаря на заложените като целеви за деня калории и мактронутриенти (протеини, въглехидрати и мазнини).

View post on Instagram