Не е от вчера: Ето кой е първият път, в който Меган изяде шамар от кралския двор

В момента принц Хари и дамата на сърцето му, Меган Маркъл, определено не са в най-хубавия период от живота си. Особено след като започнаха да излизат факти от книгата, посветена на живота им в кралското семейство като двойка. Освен това, се оказа, че макар и да е херцогиня и да притежава голямо внимание, Меган изглежда ще загуби битката, която започна преди няколко месеца срещу британския таблоид MailOnline.

Но нека подходим хронологично и ви споделим кое е било сред първите препятствия, през които холивудската актриса е трябвало да мине в името на любовта си към Хари. Оказа се, че малко след като са обявили връзката си през 2016 г., Меган е ядосала кралското семейство, носейки едно конкретно бижу. Става дума за колието, което е с инициалите „М“ и „Х“ (съответно Меган и Хари).



Златното бижу, с което актрисата е била заснета тогава събудило сериозно гнева на всички от кралския двор и получила съвет да спре да го носи, за да не подхранва въображението на пресата. Това се случило чрез телефонно обаждане, което е било изключително неприятно за Маркъл. Още тогава тя се е почувствала притисната, защото не е имала желание някой да ѝ казва какви бижута да носи и как да се държи в общественото пространство. Актрисата била инструктирана и да не се усмихва много, много срещу фотообективите и като цяло да не окуражава с поведението си медиите да пишат за нея и Хари.

А сега да се пренесем обратно в 2020-а и битката между херцогинята на Съсекс и изданието, което публикува писмото, написано от нея до баща ѝ. След като Меган подаде иск, тя изгуби делото на първа инстанция и сега дължи цели 67 хил. паунда за съдебни разноски. Според споразумение от 22-ри юли херцогинята се е съгласила с решението на съда и предстои да изплати посочената сума. Оказа се, че публикуването на писмото, дадено лично от бащата на Меган, Томас, не е незаконна постъпка. Тепърва предстои да бъдат изяснени още любопитни факти около делото и приятелите на Маркъл, които са замесени в случая.



Четете още: Преслава се подигра на Канна Рачева (видео)

*Искате ли нови слушалки? Включете се в нашата игра и спечелете сега!