Автор
Woman.bg

Не им е лесно! Нови удари под кръста за Меган и Хари

Меган и Хари съобщиха преди дни, че се отказват от титлите и искат сами да печелят парите си, за да бъдат независими.

С това си решение те предизвикаха не само сътресение в кралското семейство, но и куп коментари от близките им хора.

Докато тече скандалът с т.нар. Мегзит, интервю за медиите даде бившата приятелка на Хари – актрисата Кресида Бонас. В него тя признава, че се дразни, когато я наричат просто „бившата приятелка на Хари”.

Кресида се оплака, че никой не се интересува от нейните професионални качества, а единственото, което хората искат да знаят, е за връзката ѝ със сина на принцеса Даяна.

View post on Instagram
 


„Опитвам се да си върша работата, а хората искат само да им говоря за Хари. Влагам много усилия в това, което правя, и трябва да гледам себе си и моята работа, а не да коментирам какво е имало помежду ни“, заяви Кресида.

Хари и Кресида Бонас, известна с ролите си в ByBiMan, Tulip Fever и телевизионния сериал „Убийство в Уайтхаус Фарм“, се разделиха преди шест години, но връзката им все още е тема на дискусия в световните медии.

На въпрос дали съчувства на бившия си и съпругата му, Бонас коментира, че не би взела страна. „Би било неуважително. Всичко това, което се случи между мен и Хари, бе отдавна. Беше много отдавна. И подобни въпроси звучат странно, защото сега всичко в живота му е различно“, казва още Бонас.

Освен Кресида, и бащата на Меган даде интервю тези дни, което си е сериозен удар за дъщеря му, която в момента повече от всякога се нуждае от подкрепа.

View post on Instagram
 

Томас Маркъл, който не поддържа отношения с дъщеря си, обвини Меган, че „обезценява” британското кралско семейство.

Според Томас тя е е захвърлила мечтата на всяко момиче да стане принцеса. „Разочароващо е, защото тя всъщност получи това, за което мечтае всяко момиче - да стане принцеса, а сега го захвърля, както изглежда, за пари”, казва бащата на Меган. Интервюто с него е част от филм на Канал 5 и е заснето, след като принц Хари и Меган съобщиха, че се отказват от статута си на членове на кралското семейство.

View post on Instagram
 

Томас Маркъл описва британското кралско семейство като една от най-великите и „трайни” институции, допълвайки, че когато Хари и Меган са се оженили през май 2018 г., са поели ангажимент да бъдат част от нея и да я представляват. Според него, с решението си двойката е направила кралското семейство да изглежда „евтино”, като „стока от Уолмарт с корона”.



"Нелепо е. Не трябваше да го правят", обобщава Томас Маркъл.

Междувременно Хари призна, че е натъжен от споразумението с кралица Елизабет II и старшите членове на кралското семейство. В емоционална реч по време на вечеря на фондация „Сентебали“ разстроеният принц сподели, че се чувства много тъжен и че споразумението не е това, което той и съпругата му Меган Маркъл са желали , предаде агенция „Ройтерс“.

Припомняме ви, че в събота Бъкингамският дворец и кралица Елизабет II официално обявиха, че Хари и Меган занапред няма да са действащи членове на британското кралско семейство, няма да ползват титлите „кралски височества“ и ще се издържат сами.