Автор
Весела Георгиева

Не правете тези неща сега, докато Луната е все още пълна

Тази сутрин наблюдавахме пълнолуние. Обикновено то се свързва с приключването на нещо - дела, занимания, емоции... Според астролозите, пълнолунието е време за размисъл, време, в което е добре да останете насаме с мислите си. Какво не трябва да правите днес и през следващите няколко дни?

Намалете темпото - за няколко дни. Просто спрете да бързате, да планирате постоянно, да носите две дини под една мишница. И помислете това, което правите, това, което имате, задоволява ли ви.

Не прибързвайте - нито с решения, нито с действия

Вероятно се чувствате пълни с енергия, но изчакайте. Дайте време на идеите си да отлежат, да се избистрят. Изчакайте до новолунието. Това ще помогне на плановете ви да се сбъднат така, както сте ги замислили.

Не изпадайте в истерия и не драматизирайте

Вероятно ще бъдете малко по-емоционални от обикновено. Но просто трябва да броите до 10 преди да кажете нещо. Опитайте се да запазите самообладание. Не съдете, не коментирайте, не отправяйте упреци към другите. Ключовата дума за успех е мир, както и компромис.

Прочистете мислите и пространството си

Пълнолунието е време, в което е добре да прочистите мислите си от негативните такива, приятелските си листи в социалните мрежи, както и дома си - от излишни и стари неща, носещи ви отрицателна енергия.

Танцувайте, за да освободите енергия си

Вярвате или не, танците са идеалният вариант за справяне с енергията - положителна или отрицателна. Танцувайки, умът се освобождава от всичко, което му тежи, а тялото празнува.

Направете план за онова, което предстои

Сега е моментът да съставите план - подробен, точка по точка, на всичко онова, което ще направите, когато му дойде времето. Т.е. при новолуние. И бъдете готови за действие!