Гала „хвърли бомба“ в студиото си на „На кафе“ с потресаваща вест. Водещата разкри разтърсваща новина, свързана с фолк певицата Мария, която бе гост на предаването ѝ.

Още в началото на интервюто Мария не се посвени да скрие годините си и гордо подчерта, че на 37 се чувства по-сензитивна от всякога. Това ѝ признание обаче доведе до изненадващ коментар от страна на Гала, която не се стърпя и издаде дълго пазена лична тайна на Мария.

Всъщност ето как накратко протече „сензационният“ разговор в студиото...

„Чувствам се прекрасно, вече на 37, прясно навършени. Защо за разлика от някои жени, които нямат самочувствие, ги казвам? Това е личен избор, няма от какво да се притеснявам, виж как ги заявяваме твърдо”, каза Мария на ко-водещата на предаването Деси Цонева.

На въпроса дали певицата е влюбена, Мария пък отговори така: „Влюбена съм, загубена съм, обичам да се губя в морето на любовта и това храни моите идеи, моето желание за работа и съществуване. Отделно искам да кажа, че на 37 като че ли съм най-сензитивна от всякога.“

След като страстите на дамите в студиото се поуспокоиха, разбунени от тази така деликатна тема за женската възраст, дойде и моментът на „бомбата“ - Гала, развълнувана от признанието на Мария, реши да поеме щафетата в свои ръце и продължи с откровенията, като разкри на всеослушание грандиозната и нечувана новина, че Мария е родила, видите ли, с оргазъм...

„Мария ми е разказала как раждането ѝ е било свързано с оргазъм. Имала е оргазъм по време на раждане. Жените пищят, реват, че ги боли. Малцина са били такива щастливки, описано е в медицината и го пожелавам на всички", триумфално завърши тя тържественото си слово.

Четете още: BG звездните майки на 2018-а