Автор
Woman.bg

Нека ''Месецът на женските тайни'' в Woman.bg да започне сега!

Откритостта, откровеният подход към проблемите, които ни заобикалят и разбирането, че здравето не е константа, а процес, са в основата на пълноценния начин на живот на всяка съвременна жена. Винаги се стремим да ви дадем практични решения и да ви вдъхновим да се чувствате удобно в кожата си, затова решихме да обединим усилия с Vagisan и заедно да ви представим "Месец на женските тайни"!

В рамките на инициативата ще говорим откровено за деликатни теми от областта на женското здраве. Подготвили сме ви интервюта със специалисти, които ще ви запознаят със своята експертиза и ще ви дадат полезни и практични съвети.

Истината е, че доста дами се притесняват да говорят открито за симптоми като вагиналната сухота и срещат трудности да се справят с този проблем, който всъщност засяга почти всяка втора жена на възраст над 45 години. Много често вагиналната сухота може да се появи и в други периоди от живота на жената например при засилен стрес, по време на кърмене и като страничен ефект от прием на някои лекарства. В рамките на "Месецът на женските тайни" поканихме топ специалистите д-р Весела Маркова, акушер-гинеколог и психотерапевтът Ирина Кирякова, на чиито ценни съвети и мнение можете да се доверите напълно. Селектирали сме и съветите на трима от най-известните сексолози в света, които ще ви дадат съвети затова как да се чувствате пълноценни, щастливи и разбрани в интимен план.

Очаквайте следващата седмица първото интервю от нашата поредица "Месецът на женските тайни". То ще бъде с д-р Весела Маркова, акушер-гинеколог в отделение по Акушерство и гинекология, Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. С нея ще разговаряме за вагиналната сухота от гинекологична гледна точка, а тя ще даде ценни съвети за справяне с този деликатен проблем.

Вторият експерт, който се включва в разплитането на "женските тайни" е психотерапевтът Ирина Кирякова, която ще ни разкаже повече за влиянието на емоционалното ни състояние върху тялото ни. Тя е на мнение, че за деликатните дамски проблеми трябва да се говори свободно, за да се чувстват жените по-спокойни в избора си на грижа за най-интимните кътчета от тялото си.

За финал на съвместната ни инициатива с Vagisan сме запазили съветите на трима световноизвестни сексолози, които ще ни разкрият своята професионална гледна точка към еротичното удоволствие, връзката между емоциите и тялото и проблемите, като вагиналната сухота, които засягат толкова много жени в наши дни.

Спрели сме се на имена като Естер Петел, Джон Готъм и д-р Александра Соломон, които ще ви дадат насоки как да се почувствате по-уверени, щастливи и пълноценни в интимния свят, който делите с партньора си.

___________________________________________________________________________________________________________________

* "Месецът на женските тайни" в woman.bg стартира, така че следете следващите ни материали, защото ще са интересни! В партньорство с Vagisan сме ви подготвили теми, които ще ви бъдат полезни, ще научите нови неща за собствената си сексуалност и ще можете да погледнете с други очи на проблема вагиналната сухота, за който има решение. Какво е то - следете "нашите женски" тайни, за да разберете.

(в материала има продуктово позициониране)