Автор
Весела Георгиева

Нещо ужасяващо сполетя бащата на Меган Маркъл

Бащата на Меган Маркъл Томас е получил масивен инсулт, при който е изгубил говора си, съобщи "Дейли мейл", цитиран от "24 часа".

В момента той е настанен в спешното отделение на болница в САЩ.

View post on Instagram
 

Това се случва точно 7 дни, преди Томас за първи път да се присъедини към кралското семейство в Лондон по време на тържествата за платинения юбилей на кралица Елизабет Втора.

„Баща ми се възстановява в болница. Молим за уединение за семейството, за негово здраве и благополучие. Просто има нужда от спокойствие и почивка. Молим се за него. Пародия е колко много се измъчва и колко много трябваше да преживее заради пренебрежението от сестра ми през последните няколко години. Това е непростимо", коментира сестрата на Меган - Саманта.

През последните седмици фамилията е била загрижена за здравето на Томас. Инсултът е настъпил в следствие на проблеми с кръвното налягане.

View post on Instagram
 

Въпреки здравословните си проблеми бащата на Меган Маркъл е бил решен да посети Обединеното кралство за първи път, за да изрази почитта си към кралицата. Той възнамерявал да посети и замъка Уиндзор - мястото, където трябваше да отведе дъщеря си до олтара по време сватбата й, но сърдечен удар му попречи тогава.

За съжаление той май няма да успее да сбъдне мечтата си...