Автор
Woman.bg

Неузнаваема! Вижте тънката талия на Адел в тази пола

Откакто за първи път демонстрира умопомрачителната промяна на външността си преди няколко месеца, Адел не спира да привлича погледите върху себе си.

Този път гласовитата блондинка, която успя да се отърве с цели 40 кг, се появи в стилен секси тоалет на сватбата на близките си приятели – поетесата Лаура Докрил и китариста на групата The Maccabees - Хюго Уайт, в Лондон.

Певицата очарова гостите не само с изваяната си до съвършенство фигура и изпълнението си на няколко от най-големите си хитове, но и с факта, че самата тя бракосъчета младоженците.

Според треньорката Камила Гудис, с която Адел работеше върху оформянето на тялото на мечтите си, постигнатият резултат певицата дължи както на усилените тренировки, така и на специалната интензивна диета, позволяваща консумацията на 1000 калории на ден.

View post on Instagram
 


За събитието Адел бе облечена в дантелена кремава блуза и дълга пола с флорални мотиви и висока талия. Красивата ѝ осанка бе допълнена от впечатляваща шармантна воалетка.

View post on Instagram
 

Една от последните публични изяви на певицата беше на афтър партито на Vanity Fair след Оскарите. Тогава изпълнителката блесна с прилепнала по тялото леопардова рокля и изуми присъстващите с изтънялата си до неузнаваемост талия.

Това не е първият път, в който звездата бракосъчетава приятели. Тя влезе в ролята на свещеник и през 2018-а, за да омъжи комика Алън Кар и годеника му Пол Драйтън. Брачната церемония на гей двойката се състоя в собствената градина на имението на Адел в Лос Анджелис.

View post on Instagram
 

Четете още: Няма да я познаете: Това ли е Адел?