Автор
Ева Григорова

Неузнаваемата Ребъл: Екипът ми искаше да си остана дебела, така изкарвах повече пари

Ребъл Уилсън изуми света с невероятната си трансформация, по време на която успя да свали цели 35 кг! Тя обяви 2020-а за “годината на здравето” и за 12 месеца стана наистина неузнаваема.

Вчера тя се появи на наградите на AACTA Awards в Сидни, а множество от феновете ѝ забелязаха сериозна промяна в лицето на актрисата. На какво се дължи тя, предстои да разберем ...



Оказва се обаче, че не всички са били съгласни с нейното желание за отслабване. “Имах съпротива, дори от собствения ми екип, тук в Холивуд” - разкри звездата. След като Ребъл им споделила, че смята да отслабне и физически да промени живота си, те я попитали “Защо? Защо би искала да направиш това?”. А причината за тяхното недоумение? “Защото печелех милиони от това да бъда забавното дебело момиче” - разкрива тя тъжната истина.

View post on Instagram
 

Ролята на “дебелата Ейми”, която Ребъл изпълнява във филма “Pitch Perfect”, който я изстреля на върха на славата, е едно от най-важните доказателства колко всъщност е свързана визията на Уилсън с нейната слава. И въпреки че именно тази роля я направи една от най-популярните комедийни актриси, Ребъл знаела, че е отдавна е било време да адресира някои аспекти на своето здраве, особено връзката си с храната.

“Дори, когато бях пълна, имах самочувствие и обичах себе си. Когато минавах по червения килим, понякога бях два пъти, а друг път три пъти по-дебела от останалите актриси, но това не ми пречеше да бъда самоуверена. Въпреки това дълбоко в себе си знаех, че моето емоционално хранене не е здравословно. Опитвах се да притъпя емоциите си чрез храната, а това не беше най-здравословното нещо” - казва още актрисата.

View post on Instagram
 

Уилсън допълва, че храненето е било механизъм, който е използвала, за да се справи с факта, че по природа никога не е била актриса, а е било необходимо да влезе в тази роля всеки ден. Именно напрежението и вътрешния стрес я карали да изяжда по една кофичка сладолед на ден. В свое интервю Ребъл дори е споделяла, че всъщност тя е изключително интровертен човек и често се е награждавала с блокче шоколад, за да успее да се справи с цялото внимание, което славата привлякло към нея.

View post on Instagram
 


След като отслабнала обаче интересът към нея не секнал. “Изумително е. Защо хората са толкова обсебени от външния си вид? Особено жените. Знам какво е да бъдеш жена, която е невидима за повечето хора, защото не се вписва в представите за традиционната красота. Лудост е да се опитваш да се впишеш в тях. Доста по-добър вариант е да бъдеш своя по-здравословна версия” - разкрива още Уилсън.

Ребъл споделя и какво означава за нея да бъдеш здрав. Актрисата, която е известна със своята откровеност, разкрива, че е била диагностицирана с поликистозни яйчници. Това състояние на хормонален дисбаланс би могло да доведе до нередовна менструация, допълнително окосмяване, акне и наднормено тегло. Именно тази диагноза накарала Уилсън да реши да промени начина си на живот.

“Не можеш да споделяш всичко, особено в социалните медии. Но се опитвам да споделя достатъчно, за да могат хората да разберат затрудненията, през които съм преминала. А причината да го правя е, че се надявам, че по този начин ще мога да помогна на хората” - допълва Ребъл.



Уилсън споделя още, че желанието ѝ да има семейство също е било сериозна причини, за да стартира своята най-здравословна година. Нещо, за което не се е замисляла, когато е била на върха на своята кариера.

“Бях класически пример на жена с кариера, която не се беше замисляла за деца, докато преполови 30-те си години” - казва тя. Така актрисата се запитала какво трябва да направи, ако реши да има семейство.



За съжаление обаче опитът, който актрисата има с фертилитета, за сега е доста труден, но тя остава отворена за това, което бъдещето ѝ е подготвило.

“Все още имам проблеми с фертилитета си, но продължавам въпреки че пътуването е много емоционално, точно когато имаш надежди, те биват съкрушени. За това подкрепям всички жени, които преминават през същото. Би било чудесно, ако можех да имам мои собствени деца, но не знам дали това ще се случи някога. За това се надявам да нямам очаквания. Стремя се да бъда възможно най-здрава, ще продължавам да опитвам и нека видим какво ще се случи” - завършва Уилсън.