Автор
Весела Георгиева

Невероятно, но факт: Шакира записва албум, иска да си отмъсти на Пике?

Певицата Шакира продължава да отмъщава на бившата си половинка Жерар Пике. След като пусна песен, превърнала се в тотален хит, сега световните медии пишат, че Шаки работи над цял албум. И той май щял да бъде отново посветен на изневеряващия Пике.

View post on Instagram
 

Всъщност певицата трябваше да пусне второ парче на 2 февруари, когато и тя, и Пике празнуват рожден ден, с което да продължи да громи бащата на децата си, но нещо явно се е объркало и песента не бе пусната... А може би Шакира просто е решила, че пускането на цял албум ще предизвика по-голям шум?

View post on Instagram
 

В текста на предишната си песен, посветена на футболиста, тя пее: "Заменил си "Ферари" за "Туинго". Заменил си "Ролекс" за "Касио". Клара Чиа изпаднала в депресия след добилото бърза популярност парче и не смеела да се покаже навън, върнала се дори да живее при родителите си.

Раздялата на Шакира и Пике се превърна в истинска световна драма, с елементи на трагикомедия. Футболната звезда от "Манчестър Юнайтед", "Барселона" и националния отбор на Испания се раздели с певицата след 12 години заедно и две деца.

View post on Instagram
 

Междувременно се появиха информации, че новата изгора на Пике, 23-годишната Клара Чиа Марти, е бременна. Слуховете тръгнала след като двамата с Пике били забелязани в аптека да купуват тест за бременност.

Неотдавна фенове на колумбийката издириха и пуснаха в мрежите видео, от което се вижда, че в семейната драма има замесен и трети човек - майката на Пике - Монсерат. Във видеото, заснето на 26 януари 2016 г. и публикувано в испанския YouTube канал El Mundo, се вижда как свекървата размахва пръст към певицата да млъкне, а после запушва с ръка устата ѝ. След това се усмихва...