Ни Ло показа новото си дупе и подпали мрежата (снимка)

Николета Лозанова е от горещите мадами, които винаги знаят как да спечелят интереса на последователите в мрежата, но този път надмина дори самата себе си.

Плеймейтката съвсем не крие, че преди около месец се е подложила на операция, за да има мечтаното бразилско дупе. В момента фигурата на Ни Ло е перфектна, тъй като задните ѝ части са сочни и стегнати, а е все така слаба и фина.

Секси миньончето споделя, че винаги е била твърде слаба и желанието ѝ да има перфектно оформено седалище я подтикнало да започне тренировки. Но тъй като не била толкова упорита във фитнеса, най-накрая решила да си направи подарък по повод рождения си ден, който беше в началото на декември и да легне под ножа.

View post on Instagram
 

Е, резултатът вече е на лице, а самата Ни Ло неуморно се хвали с него в мрежата. Тя вече сподели няколко кадъра, на които позира така, че да подчертае "новата си придобивка", но последният, който можете да видите тук, направо подпали мъжката аудитория.

View post on Instagram
 

На снимката Лозанова позира по бельо, като набляга основно на задните си части. На кадъра не се вижда дори лицето на плеймейтката, но за сметка на това гледката към новото ѝ дупе зашемети всички, а коментарите, които възхваляват резултата, продължават да валят и до този момент.

Четете още: Ваня Червенкова изплаши с шокираща изповед (снимки)