Автор
Ева Григорова

Никога няма да повярвате каква е тайната за красота на Дуа Липа!

Оказва се, че певицата Дуа Липа използва четката си за зъби не само, за да поддържа перфектна устна хигиена.

Изпълнителката призна, че редовно я използва, за да ексфолира устните си, а освен това винаги има под ръка резервни бройки, които пък употребява вместо четки за грим.

View post on Instagram
 

“У дома веднъж открих, че са ми свършили аксесоарите за грим и се опитах да направя най-доброто от нещата, с които разполагах. Сега все още използвам четка за зъби” - призна Липа пред Allure.

Изпълнителката уточни, че не използва една и съща четка за зъби за всичките си нужди и допълни, че понякога попълва специфичните си вежди със сенки за очи именно с помощта на четка за дентална хигиена.

“Ако пък искам да имам наистина гъсти мигли, използвам четката за зъби и за да си сложа спирала” - допълва тя.

View post on Instagram
 


Ето и какво друго прави Дуа Липа, за да поддържа красотата си:

Прави си микронидлинг

На всеки няколко месеца изпълнителката се подлага на процедура наречена микронидлинг. Микронидлинг всъщност представлява убождането на кожата с множество фини игли, които правят малки перфорации. По този начин се стимулират регенеративните процеси и образуването на колаген. Процедурата би могла да премахне фини бръчки, да свие порите, да премахне белезите от акне, да намали пигментацията и да изравни тена.

View post on Instagram
 



Освен това Дуа Липа се стреми да ходи без грим, когато не е на сцената.

“Опитвам се да нося възможно най-малко грим, за да дам почивка на кожата си.” - разкрива изпълнителката.

Преди време тя сподели пред сп. Elle в какво се състои 15-минутния грим, който понякога използва в ежедневието си. Тя си слага основа за грим, спирала, сенки за очи и бронзант.



В допълнение Липа разкри и вечерния си режим, тя използва олио, за да премахне грима си преди лягане, а след като почисти кожата си, залага на серум с пробиотици и специален крем за лице. Овлажняването на кожата ѝ станало особено важно след като се превърнала в световноизвестна звезда.

“Пътуванията по цял свят се отразяват ужасно на кожата и това веднага си проличава.” - допълва тя.