Автор
Ева Григорова

Никога няма да познаете Бриджит Фонда! Вижте нейната първа снимка от 12 години насам!

Някогашната холивудска сирена Бриджит Фонда е тотално неразпознаваема на папарашки кадри, които обиколиха скорострелно мрежата.

Актрисата се оттегли от филмовата сцена през 2002 г. , а зад гърба си има шедьоври като „Джаки Браун“ на Тарантино и „Неомъжена бяла жена“.

View post on Instagram
 

За последно Фонда бе снимана през далечната 2009 г., когато присъства на премиерата на филма на Таранино „Гадни копилета“. След това актрисата се оттегли от публичния живот и заживя в семейното си ранчо в Санта Барбара, където се посвети на семейството и на отглеждането на сина си.

View post on Instagram
 


Днес Фонда е на 58 години, а от визията, с която я познават почитателите ѝ сякаш не е останала и следа.


Носителката на награда “Златен глобус” произлиза от холивудския род Фонда, който включва нейния дядо Хенри Фонда, баща ѝ Питър Фонда и небезизвестната ѝ леля Джейн Фонда.

През 2002 г. Бриджит реши да остави кариерата си на заден план, за да стартира семейство с нейния любим съпруг Дани. Той има две дъщери от предишен свой брак, а през 2005 г. двамата станаха родители на техния син Оливър.



През 2020 Бриджит и Дани продадоха своите имения в Лос Анджелис за внушителната сума от 14.6 милиона долара и се преместиха в Санта Барбара. Първоначалната идея на двойката била да остане в ранчото си за малко по време на локдауна, но след това двамата решили да останат за постоянно.