Автор
Woman.bg

Никол Шерцингер пръска сексапил по дантела

Бившето гадже на Григор Димитров – Никол Шерцингер за пореден път предизвика медийния интерес с предизвикателна визия. Никол събра погледите на червения килим по време на бляскавото събитие The Fashion Awards 2019, което се проведе в лондонската концертна зала Royal Albert Hall.

View post on Instagram
 

Бившата половинка на Гришо бе заложила на дълга дантелена рокля в черен цвят и с интересен силует, който подчертаваше секси извивките ѝ. Дълбокото деколте на изрязаната рокля разкриваше идеално нескромния ѝ бюст. „Невероятна си. Адски секси!“, „Истинска кралица – страстна и гореща.“ „С тази рокля си неотразима“, коментират последователите на Шерцингер в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че откакто е с новото си гадже - 34-годишният ръгбист Том Еванс, певицата не спира да провокира феновете си с предизвикателни визии. Спортистът е неотлъчно до певицата. Новото завоевание на екзотичната красавица е участвал във ВИП изданието на шоуто Х Factor и веднага завъртял главата на Никол. За да защити връзката си с Евънс, преди дни Шерцингер реши да съкрати участието на групата Try Star, в която се подвизава и ръгбистът. Така влюбените гълъбчета ще имат повече свободно време за себе си.

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.