Автор
Woman.bg

Никол Шерцингер пусна мокра снимка с новото си гадже

Бившата половинка на Григор Димитров – Никол Шерцингер се носи на крилете на любовта с новото си завоевание - 34-годишния ръгбист Том Евънс. Влюбените гълъбчета вече не крият връзката си. Певицата даже публикува в профила си в Инстаграм снимки с наследника на Гришо в сърцето ѝ.
Двамата избягаха заедно в Мексико. Двойката избра тузарския курорт Кабо Сан Лукас за почивката си. Живописният град, основан през 1917 г. като малко рибарско селище, днес е едно от най-посещаваните места в Латинска Америка.

View post on Instagram
 

„Какво невероятно новогодишно бягство. Толкова красиво и благословено време за размисъл и презареждане“, написа в профила си в социалната мрежа чаровната певица.
Припомняме ви, че любовните искри между Том и Никол прехвърчаха миналата година. Спортистът участва във ВИП изданието на шоуто Х Factor и веднага завъртя главата на бившата половинка на Гришо. В началото на връзката си разменяли само кратки съобщения в социалните мрежи. Накрая ръгбистът се престрашил и поканил Шерцингер на вечеря.

View post on Instagram
 


„Видяха се и много се забавляваха. Том копнееше по Никол още преди да я срещне в Х Factor. За него тя е една от най-красивите жени на света. Никол също го хареса изключително много, но дълго време двамата не се престрашиха на среща, а само си хвърляха погледи и шеги", издадоха преди време познати на двойката.