Никол Шерцингер се щракна от сауната по бели гащи (снимки)

Ех, тази Никол Шерцингер. За нея времето просто е спряло. Вече повече от десетилетие тя ни радва с песните и танците си от сцената, а визията ѝ е застинала във времето. Тя е просто перфектна и е готова да ни показва всеки ден не само по време на публичните си ангажименти, но и в социалните мрежи.

С последните си снимки обаче Шерцингер успя да ни разгорещи истински. На тях певицата е застанала в няколко предизвикателни пози само по бельо. И макар да е на 42 г., все още има тяло за грях. Кадрите, изглежда, са направени в сауна, където Никол обича да разпуска. Оказа се, че в този момент тя е в инфраред сауна, която спомага забързването на метаболизма, кръвното налягане и помага за прочистване на тялото.

View post on Instagram
 

Естествено, кадрите са придружени от множество хвалебствени коментари, но един от тях се отличава. Този на любимия ѝ Том Еванс, който е написал "Уоу". Вероятно и той не може да се нарадва на късмета си, че Никол е избрала именно него за половинка в любовта. Говори се, че в момента връзката им е напреднала и двамата дори правят опити за бебе.

View post on Instagram
 

Четете още: Никол Шерцингер вдигна бедра във въздуха и сложи пръстен от българин