Никол Шерцингер най-накрая потвърди, че с любимия ѝ Том Еванс работят за първия си наследник. 42-годишната сексбомба дълго отлага момента да стане майка, защото очевидно не намираше подходящия партньор, но ето че това се промени.

Преди няколко дни звездната двойка отбеляза първата си годишнина, а сега Том и Никол обмислят да станат семейство.

"Той е моят мъж...мъжът на мечтите ми. Определено искам деца от него, когато дойде подходящият момент. Всичко е въпрос на време", споделя откровено звездната дама.

Тя разкри още, че в момента подготвя турне, но въпреки това много силно иска да има деца и да създаде семейство точно с Том, когото определи като нейния най-добър приятел и съучастник във всичко.

Слуховете, че Шерцингер и Еванс обмислят да си имат бебе се появиха още през лятото, когато бяха забелязани да оглеждат къщи в Лондон, но до момента никой не беше коментирал темата официално. Близки до двойката споделят пред медиите, че никой от тях няма да е изненадан, ако Никол забременее през следващите месеци. Освен това издават и че Том приема добавки за подсилване на фертилността. Май скоро ще имаме ново звездно бебе на хоризонта!

Четете още: Като принцеса: как Гущеров посрещна Светлана след раждането (снимки)