Бившата половинка на Григор Димитров – Никол Шерцингер откри любовта в лицето на ръгбист. Новото завоевание на екзотичната красавица е 34-годишният Том Еванс. Спортистът е участвал във ВИП изданието на шоуто Х Factor и веднага завъртял главата на Никол.
Според мълвата влюбените гълъбчета се срещат тайно от известно време, съобщи сайтът Her.

View post on Instagram
 

"Том копнееше по Никол още преди да я срещне в Х Factor. За него тя е една от най-красивите жени на света. Шерцингер също го хареса изключително много, но дълго време двамата не се престрашиха на среща, а само си хвърляха погледи и шеги", разкри близък до новата двойка.

View post on Instagram
 

В началото Никол и Том си разменяли само кратки съобщения в социалните мрежи. Накрая ръгбистът се престрашил и поканил бившата половинка на Гришо на вечеря. „Видяха се и много се забавляваха. Двамата все още изчакват да свърши шоуто, за да видят как ще се развият отношенията им ", допълват познати на двойката.
Припомняме ви, че ръгбистът е третият пореден спортист, който успя да спечели сърцето на певицата. Преди това, освен с Гришо, Никол имаше връзка и със световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън.