Николета Лозанова определено знае как да прикове вниманието върху себе си, и то само за миг.

Горещата брюнетка сподели страстен кадър на профила си във Фейсбук, на който се е излегнала така, както майка я е родила.

View post on Instagram
 

Явно самоизолацията, която плеймейтката търпи вече втора седмица заради положителния тест за коронавирус на половинката ѝ - футболиста Ники Михайлов, е провокирала у нея неприлични мисли.

Но ако трябва да бъдем по-сериозни, определено фотосът е професионален и си заслужава вниманието. На него красавицата е легнала по гръб върху стол с авангарден дизайн Докато разпуснатите ѝ коси закачливо флиртуват със земята, гърдите ѝ палаво нашепват за милувка.


Всъщност кадърът е част от рекламната кампания на магазин за мебели и аксесоари за дома и е споделена от НиЛо преди броени дни в Инстаграм.

Факт е, че голите снимки за Лозанова не са нищо ново и че при всеки удал ѝ се случай, тя хвърля дрехите си и показва с какво я е дарила майката природа.

Само преди броени дни бившата водеща на телевизионното предаване "Папараци" сподели еротичен черно-бял кадър. На него съблазнителката се е излегнала по корем върху легло, а свляклата се надолу по тялото ѝ завивка разкрива на зрителя пикантна част от голата ѝ плът.

View post on Instagram
 

Четете още: Николета чисто гола и под карантина: да надникнем в спалнята ѝ (снимки)