Откакто посрещна на бял свят първата си рожба - сина си Йоан, чаровната водеща на спортните новини по bTV Николета Маданска, се е отдала изцяло на майчинството.

"С бебе и куче в планината. Така ги разбирам аз разходките. Тези в мола не са моите", гласи последният ѝ пост в Инстаграм, написан към снимка, която показва как красивата половинка на Венелин Петков разхожда сина си и кучето си по Лозенската еко пътека. На фотоса щастливата майка е положила мъничето си в кенгуру и държи домашния си любимец на повод.

View post on Instagram
 

"По тази пътека се катерих за последно с големия корем три дни преди да родя. Днес моето момче за първи път се качи по познатия маршрут", издава още тя. От поста си личи, че Маданска е горещ почитател на планинските маршрути.

Малко преди да окичи рожбата си с първата в живота му мартеничка, Маданска публикува кадър на разкошна морковена торта, която тя е направила у дома по повод порастването на момченцето си.

View post on Instagram
 

"Празнуваме любовта. Вече на три месеца", гласи текстът към снимка отпреди седмица, на която усмихнатата мама е гушнала Йоан.

Неведнъж Николета е споделяла пред почитателите си, че най-лесният начин за влизане във форма след раждането е движението и разходките извън града.

"А за хубава тренировка ви е нужна само здрава количка (нашата се справи със сняг, лед, чакъл и кал) и яко бутане“, пише тя в социалната мрежа, разкривайки, че бебето спи без проблем, когато е навън с нея.

View post on Instagram
 

Лъчезарната спортна журналистка и eксшефът на новините по bTV Венелин Петков станаха родители в края на декември 2020 г.

View post on Instagram
 

Четете още: Хилария призна – шестото ѝ дете е от сурогатна майка