Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нова любов и успешни начинания зоват Козирозите през октомври

Скъпи Козирози, октомври може да е доста добър за вас, стига да предприемете правилните стъпки. Хубав месец за работата ви. Това е свързано с транзита на Марс в Близнаци във вашия шести астрологичен дом.

Чудесен месец за правене на бизнес. Ще имате ангажименти, които понякога могат да бъдат стресиращи, но ще имате решимостта да се изправите пред всякакви усложнения, ако има проблеми. Ще почувствате вътрешна сила, която ще ви изпълни с увереност във вашите способности и ще ви даде правилните „оръжия“ за вашата битка. Нищо сериозно, но някои ситуации може да не се развият така, както не искате.



Много от проблемите, които могат да възникнат, ще изискват вашето участие, така че гледайте на тях като на шанс да докажете способностите си. Ще получите своя миг слава, но не без усилия. Има хора готови да ви помогнат, така че не им обръщайте гръб, опитвайки се да бъдете независими.

Вашите планове вече могат да бъдат изпълнени или поне можете да предприемете някои важни стъпки към тяхното осъществяване. Това обаче трябва да става методично и в правилния момент. Не вземайте прибързани решения или действия. Ако имате натрупани дългове, постарайте се да ги разчистите. Опитайте се да разтоварите излишната енергия с малко физическа активност, което между другото винаги е добре!

Работните ангажименти и нуждата от лично пространство ще ви направят по-малко достъпни на емоционално ниво, всъщност може да почувствате нужда да отделите време само за размисъл и почивка. Във ваша подкрепа обаче ще бъде Венера, която ще ви помогне да създадете чисти и приятни моменти с хората, които обичате. В любовния си живот ще си прекарате много добре. Ежедневието ви до партньора ви ще бъде балансирано. Ако сте необвързани и си търсите половинка, възползвайте се и не се колебайте да преследвате това, което желаете.

Четете още: Стрелци, вашето самочувствие ще се повиши и ще можете лесно да популяризирате плановете си