Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нова любов очаква самотните Деви

Овен – Съдбата ви изпраща ангел-пазител, който е готов да ви защити по всякакъв начин. Ако не изисквате твърде много от живота, всичките ви нужди ще бъдат повече от удовлетворени. Вечерта е чудесна за отмора в добра компания.

Телец – Бъдете повече разумни и не трупайте сметки за неща, които наистина не са ви необходими в момента. Правете точни преценки. Взаимодействието с други хора е особено важно, защото сътрудничеството ви се разширява. Вземете профилактични мерки за здравето.

Близнаци –
Някой ще се нуждае от вашата помощ, а друг - от вашата компания. Опитайте се да не обидите никого и да отделите на всеки по малко време. Умствената и интелектуалната работа ще бъдат успешни.

Рак – Опитайте се да се държите правилно, без да причинявате нежелани емоции у околните. Може да имате желание да промените нещо у дома, да обсъдите планове за закупуване на дълготрайни стоки. Настроението зависи от домашната атмосфера.

Лъв – Днешните ситуации подчертават темата за взаимоотношенията. Чувствате се като лидер, но опитайте се да не наранявате другите. Ще имате желание да влияете на партньорите си, понякога дори с помощта на психологически натиск.

Дева – Погледнете на себе си отстрани и определете какво трябва да се промени. Луната ви прави много емоционални в общуването с любимия ви човек, вие сте в състояние да разкриете цялата гама от чувства и емоции с думи. Тези, които са сами, могат да очакват романтична среща, особено ако сте на път.

Везни – Днес ще успеете да намерите лесни начини за решаване на проблемите. Можете да намерите решение на вашия въпрос, да разрешите мистерията, просто трябва да погледнете знаците по пътя си, да обръщате внимание на случайно дочути думи.

Скорпион – Обърнете внимание на скритите причинно-следствени връзки на случващото се. В любовта и отношенията се приветства рационалният подход и отговорност, а романтиката, бурните емоции и горещите страсти е по-добре да ги запазите за друг ден.

Стрелец – Животът не винаги е мед и мляко, понякога има тръни. Днес са възможни капани, неуспехи, неприятности, провали и интриги, но всяко преодоляно предизвикателство ще ви направи по-силни. Трябва да вярвате, че след дъжда изгрява слънцето.

Козирог – Ако смятате, че нещо не ви устройва в живота ви, не се задоволявайте със статуквото. Променете го. Днес може да останете разочаровани от някого и това ще събуди лоши чувства у вас.

Водолей – В този период ще бъдете много фокусирани върху работата и ще направите всичко възможно да постигнете желаните резултати. В любовта има контрасти и малки различия, но те ще си отидат за миг, ако използвате целия си чар!

Риби – Единствените ограничения, които съществуват пред вас, са тези, които сами си поставяте. Опитайте се да разрешите евентуални недоразумения с колеги, дисонансният Меркурий ще доведе до недоразумения и комуникационни трудности.