Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нова любов в живота на Рибите - пълен хороскоп за юни

Риби, през юни няма да ви е лесно, но можете да го изживеете с голяма полза за себе си и да станете победители. Планетата Марс, преминаваща през вашия знак до края на месеца, ще ви изпълни с енергия и здрава амбиция, която ще ви накара да повярвате, че можете да се справите с всичко.

Вашите идеи ще бъдат приети и ви очаква напредък. Квадратурата на Слънцето с Марс и Нептун в началото на месеца ще ви донесе разногласия с някои хора по отношение на начина на правене на нещата. Меркурий ще започне ретроградно движение на 18 юни и ще ви донесе разсейване, закъснения, объркване и недоразумения.Чувството на недоволство може да доминира при някои, защото ще смятат, че никой не цени тяхната работа.
Първата половина на юни ви носи нестабилно здраве поради квадратурата на Слънцето с Марс и Нептун. Ще бъдете предразположени към възпаление и алергични реакции. Внимавайте, когато боравите с остри предмети, тъй като може да се нараните. Не се отнасяйте с пренебрежение, ако почувствате здравословни проблеми и се обадете на вашия лекар.
При тези, които имат проблемни връзка, ще почувстват, че партньорът им се дистанцира от тях. Втората половина на месеца е подходящ момент да поговорите открито с любимия човек за всичко, което ви притеснява и най-накрая да намерите компромис по отношение на всички разногласия, с които сте се сблъсквали в предишния период.
За останалите - секстилът на Меркурий с Уран през първата десетдневка на юни ще ви позволи да внесете нещо ново във връзката си с любимия човек, което ще подобри качеството на вашите отношения. Партньорът/ката ви ще насърчи вашите творчески идеи и ще ви даде подкрепа във всичко. Ретроградният Меркурий след 18 юни може да внесе недоразумения във връзката ви. Трябва да поработите върху решаването на това, което ви притеснява в отношенията.
Свободните Риби чрез общ приятел могат да осъществят неочаквано запознанство с човек, който ще се различава по своите качества от повечето хора и ще ви спечели с интелигентността и комуникативните си умения. Това е човек, който е много креативен, пълен с идеи, иновативен и който ще може да ви изслуша, вдъхнови и да ви бъде от полза.