Автор
Ева Григорова

Новата визия на Роси Кирилова смая всички (СНИМКА)

Нашата естрадна прима Роси Кирилова озадачи всички с новата си визия. Изпълнителката на "Мики маус" и "Боса по асфалта" се е преобразила и може и да е прибегнала до ботокса. Явно блондинката е решила да експериментира и да смъкне няколко години от реалната си възраст.

Има нейни почитатели, които очевидно не им харесва новият облик на певицата. Негативните коментари са от типа:
"Това не е Роси! Защо изглежда така?"

Има и друго предположение - Роси да не си е правила интервенции по лицето, а да е ползвала филтри и фотошоп. При всички положение обаче явно не се харесва на широката публика.

Слуховете, че Кирилова си слага ботокс и филъри тръгнаха още преди време, но певицата отрече да е направила това. Твърди, че наблягала само на естествената красота.

Все пак е доста съмнително, че в социалните мрежи изглежда без нито една бръчка, с оформени скули и напълно безизразно лице. Нейни фенове подозират, че 59-годишната изпълнителка може би си трие бръчките с фотошоп и други модерни програми, с които се разкрасяват голяма част от певиците и инфлуенсърките.



Естрадната звезда е признавала, че не е против корекциите, но когато са необходими, а не 18-годишни момичета да си слагат силикон и да си правят „патешки“ устни. Самата тя винаги е твърдяла, че разчита на здравословния живот, добрата козметика и дългите разходки из столичните улици и Витоша. Почти всяка събота певицата ходи на разходка в планината, за да диша кислород.

"В България, ако някой изглежда зле - значи е в депресия. Ако изглежда добре - правил си е операция. Няма угодия!" – казва преди време Роси и така отрича да си е правила някакви корекции по себе си. Но дали вече не е променила своето мнение?