Автор
Ева Григорова

Няма да я познаете: Кейт Мидълтън в пълно бойно снаряжение

Кейт Мидълтън безспорно е пълна с изненади, а последните фотоси, които кралското семейство качи в социалните мрежи, изумиха всички последователи на знатната фамилия.

По случай Деня на въоръжените сили сили – 25 юни, Кейт Мидълтън сподели невиждани досега снимки от нейното посещение в Pirbright Training Academy от ноември миналата година.

View post on Instagram
 

Там 40-годишната херцогиня прекара време със 100 от обучаващите се бъдещи военни и дори участва в част от техните тренировки. Това е и причината да видим Мидълтън в пълно бойно снаряжение.

„Днес, в Деня на въоръжените сили, Уилям и аз бихме искали да отдадем почит на смелите мъже и жени в миналото и настоящето от нашите въоръжени сили – по суша, въздух и море, тук във Великобритания и по целия свят. Благодарим ви за всичко, което вие и вашите семейства сте пожертвали, за да ни защитавате.

View post on Instagram
 

Миналата година за мен беше чест да прекарам време с представители на британската армия, за да видя как провеждат обученията си. Беше прекрасно да видя от първа ръка важните и отговорните роли, в които военните влизат всеки ден, за да защитят всички, и с нетърпение очаквам да разбера повече за кралските военноморски сили по време на настоящото обучение.“ - написа Кейт в социалните мрежи.