Автор
Ева Григорова

Няма връщане назад: Решението, за което Меган и Хари винаги ще съжаляват

Бившият редактор на Vanity Fair Грейдън Картър изрази убеждението си, че принц Хари и Меган Маркъл в крайна сметка ще съжаляват, че не са имали добри отношения с роднините си.

Той подчерта, че ограниченият контакт с братовчеди, чичовци, лели и баби и дядовци ще има негативни последици за техните деца Арчи и Лилибет.



“Това ще се върне, за да ги преследва в определен момент“, каза той пред Telegraph.

Картър също разкритикува избора им на място за отглеждане на децата им. След като напуснаха Великобитания, херцогът и херцогинята на Съсекс се установиха в Монтесито, Калифорния. Той описа локацията като монотонно място, където няма какво да се прави, наричайки го "чакалнята на Бог".

“То е на 40 минути път с кола от Ел Ей и там няма много деца, защото младите семейства не могат да си го позволят“, обясни той.



Междувременно той предложи още няколко съвета на принц Хари и Меган Маркъл, а именно да стоят далеч от общественото внимание.

“Те събират твърде много внимание“, отбеляза той. Допълвайки: “За такива хора недостъпността е най-големият ви актив.”

“Ако сте се появяват твърде много, има шанс на публиката да ѝ втръсне. Мисля, че вече направиха всяка грешна стъпка, която можеха да направят” - завърши той.