Футболният ас Благой Георгиев изненада феновете си с поредното решение, касаещо неговата суета.

След като преди няколко години Джизъса избели като сняг зъбите си, сега пък реши да опъне бръчки. За да заличи няколко години от лицето си, 39-годишният любим на Русата Златка се е подложил на серия от процедури с лазер.

View post on Instagram
 

Източници, близки до спортиста, твърдят пред "Монитор", че Георгиев вече си е сложил ботокс, а самият той също се похвали с новата си придобивка, като публикува снимка в личния си профил в Инстаграм.

View post on Instagram
 

От фотоса пък на последователите им става пределно ясно, че процедурата е реклама и че самият Благой не е дал нито стотинка за подмладяващата интервенция.

Не е тайна, че от известно време насам Джизъса и половинката му - плеймейтката Златка Райкова, припечелват по някой и друг лев и като инлуенсъри. Блондинката подпомага семейния бюджет и с бранд за дрехи, който развива у нас от дълги години, допълват от изданието.

Припомняме, че преди година Благой обяви, че открива футболна академия и се зае с управлението на няколко игрища в района на столицата.

Какво се случва с академията и стопанисваните игрища към ден днешен обаче не е ясно. Явно Георгиев е решил да заложи по-скоро на печалбата, която славата му носи посредством социални мрежи, разчитайки на по-големите приходите от рекламната дейност в тях.

View post on Instagram
 

Четете още: Мъжът до Нина Добрев изля сърцето си: ето какво никой не знае за нея