Обриви и мазен блясък: Ашли Греъм сподели селфи без ретуш

33-годишната "плюссайз" моделка Ашли Греъм е пламенен привърженик на естествената красота. Тя не се колебае нито за миг да показва на последователите си в Инстаграм целулит, стрии и небръснати подмишници. И е една от малкото знаменитости, които не обработват снимките си, било то за да прикрият някое несъвършенство по тялото си, или пък да ретушират някое петънце по челото си например.

Съвсем наскоро едрата красавица сподели близък кадър на лицето си без капчица обработка по него с което и да било от популярните фотошоп приложения за разкрасяване. Причината бе да покаже на 12-те си милиона последователи идеално оформените си вежди. Е, тях все пак Греъм обича да глези и шлайфа от време на време.

View post on Instagram
 


"Нямам причина да публикувам това, освен че веждите ми изглеждат невероятно", е написала Ашли към снимката.

По-наблюдателните почитатели на брюнетката обаче забелязаха веднага малките обриви и следи от акне, които дори гримът не може да маскира. Същото важи и за масления блясък по лицето на модела, който, между другото, тя демонстрира не за първи път в социалната мрежа.

View post on Instagram
 


За щастие под публикацията, вместо негативни коментари и подигравки по адрес на кожата на Ашли, има само положителни оценки: „Имате невероятен грим“, „Ашли, вие сте прекрасна“, „Не само веждите ви изглеждат добре, но и останалата част от лицето ви“, „Красивите вежди са добра причина за публикуване", гласят суперлативите от страна на феновете на манекенката.

Апропо, Ашли Греъм не е единствената, която редовно публикува снимки на лица, направени от близко разстояние. Наскоро Емили Ратайковски също сподели селфи на лицето си без грим от мега близко разстояние. Тя искаше да покаже на последователите си резултата от използването на конкретна маска за лице. А естествени снимки на 46-годишната Ева Мендес неотдавна доказаха пълната липса на бръчки по кожата ѝ.

View post on Instagram
 

Четете още: Парис Хилтън днес става на 40 - ето каква е тайната ѝ за младост!