Автор
Весела Георгиева

Олимпийската състезателка и 40-годишна девственица Лоло Джоунс в шок: Мъжете ме преследват

Лоло Джоунс е успяла жена. Има спечелени три титли на NCAA и 11 отличия от All-American. Личният ѝ живот обаче не е така бляскав, а една от причините е публичното ѝ признание, че е... девствена.

Родената в Айова олимпийска шампионка вече е на 40, но е категорична - ще прави секс, след като се омъжи официално. Засега обаче Лоло не е срещнала голямата любов, която да я накара да каже "да".

View post on Instagram
 

За първи път Джоунс разкрива, че е девствена през 2012 г., точно преди да замине за Лондон за второто си участие на летните олимпийски игри в Лондон. Споделя го в интервю - че иска да се запази като "подарък" за съпруга си, припомнят от Daily Mail.

Когато за първи път говори за това, че мисли да прави секс след брака, Лоло обяснява, че решението ѝ се дължи на негативния пример, даден от родителите ѝ. Те имат бурна връзка, пет деца, нямат брак и се разделят, когато тя е малка. В резултат на това Лоло е прекарала по-голямата част от детството си в бедност със самотната си майка.

View post on Instagram
 

За съжаление публичното ѝ признание прави търсенето на голямата любов и на сериозен партньор доста трудна задача.

Лоло често е обект на закачки и неприятни подмятания.

Тя обаче не се е отказала да има семейство и през 2022 г. замразява яйцеклетки, решена да има дете с помощта и на инвитро оплождане, ако не срещне подходящия партньор.

В интервю за Good Morning America Лоло говори за вероятното си бъдещо майчинство и признава, че го намира за "по-ужасяващо" от някои от нараняванията, с които се е сблъсквала като спортист.

"Продължаваш да се надяваш, че ще срещнеш някого, а след това всяка изминала година си казваш: "О, не се срещам със съпруга си", като започваш да се тревожиш все повече," разказва тя.

View post on Instagram
 

"И ето къде е лудостта във всичко това. Разбивала съм се бобслей с 145 км в час... Имах наранявания на подколянното сухожилие, операция на гръбначния стълб и нищо не беше по-ужасяващо от това дори да започна да проучвам процеса на замразяване на яйцеклетки."

С това грижите ѝ не свършват. Преди седмици тя призна, че трима различни мъже я преследват. Тя пише в Инстаграм, че господата, които не са идентифицирани, "прекрачиха границата, застрашиха безопасността на мен и приятелите ми и промениха живота ми".

"Един човек нахлу в олимпийския тренировъчен център и остана през нощта с надеждата да ме намери", разкрива Лоло Джоунс и допълва: "Друг човек продължи да тормози приятелите ми в опити да се свърже с мен. И накрая, трети човек се опита да влезе в къщата ми и каза на полицията, че ме познава от Instagram и аз съм го поканила да дойде да живее с мен. Приключих. Ако има някакво объркване тук, искам да съм ясна. Не се интересувам.Това не е пътят към голямата любов.", пише dnesplus.