Орлин Павлов на върха на щастието вече трета година! Вижте порасналата му дъщеря (Снимки и Видео)

Вече трета година Орлин Павлов е на върха на щастието. Става дума за най-голямата радост на света - да бъдеш баща.

Певецът и любимата му - Диана Дорина, отбелязаха третата годинка на дъщеря си Елизабет. Малката госпожица имаше рожден ден на 21 януари.

„Бети на 3. Голям купон стана и малки и големи бяхме усмихнати и се забавлявахме, без да мислим за нищо излишно“, споделиха щастливите родители.

Певецът, а след това и екзотичната му половинка, публикуваха снимки в социалните мрежи, на които ги виждаме с тяхното пораснало красиво момиченце.

Малката къдрокоска е празнувала в детски парти център, с очарователна розова торта с еднорог и най-различни други сладки декорации.

По-рано майката на момиченцето показа видео с най-хубавите мигове на дърщеричката си от раждането до момента. Не липсваха и куп поздравления на нейни приятели, които отправиха своите прекрасни пожелания към сладката рожденичка.

View post on Instagram
 

А тя вече проявява голям интерес към музиката, като се опитва да акомпанира на детската си китара на песните на своя известен артистичен татко. За разлика от певеца, половинката му Диана може би иска тя да стане балерина, като вече я води на уроци.

Съвсем скоро ще видим на екран „Завръщане 2“, където изпълнителят управлява самолет на Bulgaria Air. В момента той работи по нов проект – сериала „Лъжите в нас“. Там той си партнира с актрисата от Пловдивския театър Радина Думанян, която е позната на публиката и с участието си в „Откраднат живот“.

Четете още: Благовест на 3: Антония Петрова подари луксозна кола на сина си (снимки)