Автор
Woman.bg

Още една известна красавица мина под венчилото

Петъчният ден ни посрещна с новината, че изящният модел Карли Клос е казал заветното да на дългогодишния си приятел Джошуа Къшнър.

Ангелът на Victoria's Secret и инвеститорът, който е брат на Джард Къшнър - съпруга на Иванка Тръмп и съветник на президента Тръмп, са се оженили преди броени часове.

Двамата успяха да опазят в тайна намерението си да сключат брак този четвъртък и реално новината, че вече официално са семейство се разбра, само защото самата Карли реши да я сподели със света. Тя го направи чрез снимка във фейбсук, на която двамата със съпруга ѝ позират с широки усмивки на лице.

Известната дама е с нежна булчинска рокля с дантелени елементи, а любимият ѝ с елегантен черен костюм. Карли обаче все още не е разкрила кой е дизайнерът сътворил тоалетът ѝ.

Припомняме ви, че Карли и Джошуа Къшнър са заедно от шест години, а от този юли са и сгодени. Двамата започват да се срещат през 2012 година, но подробности около връзката им не са известни, защото и двамата грижливо ги пазят в тайна. Единственото, което Карли си е позволявала открито да признае, е, че Джошуа е супер стабилен мъж, а любовта им е била от пръв поглед.

View post on Instagram