Ослепителна, както винаги: Том Круз подаде ръка на Кейт Мидълтън на 'Топ Гън' в Лондон (Снимки)

Кейт Мидълтън за пореден път демонстрира неподражаем стил и класа от висш пилотаж. Херцогинята на Кеймбридж и съпругът ѝ - принц Уилям, се появиха на червения килим в Лондон на британската премиера на филма "Топ Гън: Маверик", която се проведе на площад "Лестър" в Лондон в четвъртък вечерта.

На мястото присъства и звездата на филма - Том Круз. Като истински джентълмен холивудският ас подаде ръка на Кейт, докато тя се качваше по стъпалата на зданието.

„Имаме много общи неща“, сподели Том Круз за кралската особа на премиерата пред My London. „И двамата обичаме Англия и двамата сме летци, и двамата обичаме да летим.“

За събитието Кейт бе заложила на дълга черна рокля на Roland Mouret с дължина до пода и бяло деколте, разкриващо раменете ѝ. Спуснатата ѝ, но прибрана зад ушите коса, подчертаваше ефектните ѝ обеци.

Междувременно принц Уилям изпъкна с класически черен смокинг и папийонка, но обувките му определено бяха темата на вечерта. Той заложи на мокасини Crockett&Jones с бродирани самолети F18!

Появата на херцозите на Кеймбридж на червения килим се случва близо година, след като двамата присъстваха на премиерата на филма за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“ в Роял Албърт Хол. Тогава Кейт беше видение от злато в рокля на дизайнерката Джени Пакъм, допълвайки визията си с елегантно прибрана коса и големи обеци.

Премиерата в Лондон идва буквално часове след дебюта на филма на фестивала в Кан, където Том Круз беше отличен със „Златна палма“ - най-голямото признание за приноса му за международната поп култура.

Това обаче не е първият път, в който 39-годишният принц Уилям и 40-годишната Кейт гледат дългоочаквания филм. Съобщава се, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са били поканени на специална прожекция на „Топ Гън 2“ по покана на Том Круз, който е чул, че принц Уилям е голям фен на оригиналния филм от 1986 г., което се загатва и по забавния му избор на обувки за премиерата.

Четете още: Меган Маркъл е по-свободна от всякога: Събра погледите по къси панталонки