От 65 на 52 кг: Салма Хайек сподели тайната си за отслабване

Салма Хайек е една от най-красивите и сексапилни актрити на Холивуд, спечелила мъжките сърца със своя фатален латиночар и женствен силует. С малкия си ръст, само 157 см, тя успяваше да запази години наред 52 кг и да изглежда наистина зашеметяващо.

View post on Instagram
 

За ролята си във филма "Къщата на Гучи" обаче 54-годишната Салма е принудена да качи близо 15 килограма. Сега, когато снимките са към своя край, Хайек е в процес на отслабване и споделя с феновете си как точно топи килограмите.

View post on Instagram
 

В интервю за списание InStyle актрисата говори за ефективна техника, която ѝ помага да отслабне, без да навреди на здравето си. Тя е категорична, че на първо място трябва да усетите лекота в тялото си, и едва след това процесът на отслабване ще потръгне по-бързо.

За да се справи с наднорменото си тегло, Хайек практикува дишане и медитация. Залага на танците пред изтощителните тренировки във фитнеса, като е намалила до минимум приема на сладки и тестени продукти.

View post on Instagram
 

"Да, към момента съм свалила малко, но с упоритост и постоянство се придвижвам към целта си. За мен скоростта не е важна, имам нужда от резултати и винаги ми е приоритет здравето“, обяснява актрисата. Тя е категорична, че бързото отслабване е вредно и неефективно.

На страницата си в Инстаграм тя споделя с последователите си откъс от урок по танци, който комбинира с дихателни упражнения.

View post on Instagram
 

Четете още: Салма Хайек плакала, докато се събличала за секс с Антонио Бандерас