Автор
Woman.bg

Отиват ли си: 43-годишният Лео и 21-годишното му гадже? (Снимки)

Той е един от най-талантливите актьори на нашето съвремие, а тя изгряващ топмодел, бързо превърнал се в муза на величията от дизайнерския свят.

Той е 43-годишният Леонардо ди Каприо, а тя е 21-годишната Камила Мороне, звездна двойка за чудо и приказ. Двамата са заедно от края на 2017-а година и феновете на Лео вече открито демонстрират онлайн надеждите си той най-накрая да е намерил жената на живота си в лицето на Камила – доведената дъщеря на Ал Пачино.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Двамата бяха изловени от папараци преди броени дни по време на почивката си в китното италианско градче Нерано. Двойката бе заснета от находчивите репортери, въоръжени с фотоапарати, точно докато се подготвяше за гмуркане из лазурните води. Лео бе с плувни очила и рошава коса, а Камила, облечена в тигров бански, слагаше плавници на краката си.

View post on Instagram
 

Беше запечатан и моментът, в който двамата скачат във водата, както и последвалото качване обратно в лодката. Именно докато се качваше обратно в плавателния съд, красавицата неволно демонстрира задните си части пред папараците. Кадрите на тонизираното й дупе обиколиха медиите и накараха мъжката половина от човечеството, благородно или не дотам, да завидят на Лео за поредното секси гадже, което е хванал.

Дали скоро ще бъде заменено от ново или пък най-накрая на хоризонта ще се зададе госпожа ди Каприо само времето ще покаже.