Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овенът днес да бъде дискретен! Добри новини очакват Девите

Всяко събитие, което ви се случи днес, трябва да се възприема като знак, който носи определена информация. Няма значение какво е събитието – звънене на врата, счупена чаша, лаещо куче на улицата или плачещо бебе. Забелязвайки нещо, обърнете внимание на това и си кажете: „Това е знак за мен!“. Значението ще разберете по-късно.

Овен – Днес ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и с положителна енергия, но все пак не се препоръчва да започвате нищо важно. Избягвайте да споделяте важна информация или да говорите за своите планове.

Телец – Не всичко е лесно. Но вие сте упорити, така че все пак ще постигнете целите си. Няма значение какви препятствия се появяват по пътя ви, как се развиват обстоятелствата, кой ще се опита да ви попречи. Във всеки случай ще получите това, към което се стремите.

Близнаци – Ясно е, че има много какво да се направи, но не винаги е ясно откъде да започнете. Често се притеснявате за дреболии, за неща, на които не можете да повлияете. Всичко това затруднява фокусирането ви върху работата и важните неща.

Рак – В началото на деня са възможни дребни недоразумения или неочаквани събития, които да объркат плановете ви и да ви принудят да отложите някои неща. Не всичко се получава веднага, но вие знаете как да чакате.



Лъв – Първата половина на деня може да бъде доста стресираща, докато през втората можете да се отпуснете малко, да си поемете дъх и да избягате от притесненията. Трудните въпроси могат да бъдат обсъдени мирно и конструктивно и тогава се намира решение, което всеки харесва.

Дева – Денят е добър за семейни дела, за общуване с близки. Знаете как да подкрепяте и вдъхновявате тези, на които държите. Имате късмет в много отношения. Някои ще получат добри новини.

Везни – Не можете да се концентрирате върху едно нещо, а трябва да решите няколко въпроса наведнъж, да помислите за своите и чужди дела. Малко е досадно, но се справяте доста добре. Вероятно ще направите някои стратегически ходове днес.

Скорпион – Ще имате повече задачи за вършене от обикновено, някои от тях ще отнемат повече време, други ще трябва да отложите за по-късно. Всичко това ще ви направи раздразнителни и изнервени.

Стрелец – В днешният ден нещата като цяло се развиват добре при вас. Обърнете внимание на външния си вид и се погрижете за себе си. Не пропускайте възможността да направите нещо приятно за любимия човек.

Козирог – Днес е по-добре е да се въздържате от голямо физическо натоварване, в противен случай рискувате да изчерпите бързо енергийните си ресурси. Внимавайте с финансите, сега не е най-доброто време за разхищение.

Водолей – Внимателно се ослушвайте около себе си: може да чуете нещо много важно, което впоследствие да се окаже полезно. Някои от вас ще бъдат с бунтарско настроение, ще предприемат действия, които ще изненадат другите.

Риби – Не бива да очаквате твърде много от този ден. Той ще бъде само умерено успешен. Бъдете търпеливи, не вземайте прибързани решения. В някои неща ще ви върви повече за сметка на други.