Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овенът събужда любовни чувства у някого. Близнаци, вярвайте в себе си!

Овен – Обмисляте някаква работа, но не бързайте - рискът все още съществува. Моментът не е особено благоприятен за вземане на нови и значими решения, за нови проекти, особено втората половина на деня. Днес волно или неволно ще събудите любовни чувства у някого.

Телец – Днес сте твърде организирани и способни да свършите голямо количество работа. Обръщайте повече внимание и проявявайте повече предпазливост към примамливи обещания и предложения.

Близнаци – Намирате се в малко сложен период, който ще трябва да преодолеете със силата на волята си. Вярвайте в себе си. Внимавайте да не допускате грешки, всичко друго ще се оправи. Ще се наложи да вземете своевременно някакво решение.

Рак – Благоприятен ден за делова и умствена работа. Разчитайте предимно на себе си. Пуснете в действие своята интуиция и проницателност. Възможно е да получите неочаквано известие.


Лъв – Обстоятелствата около вас са нестабилни, но времето работи във ваша полза. Вашите действия ще бъдат стремителни, някои хора ще трябват да се съобразяват с вас, колкото и да не им харесва това.

Дева – Ако положите определени усилия, ще се справите с трудностите и ще получите очакваните резултати. Въздържайте се от нападки в днешния ден върху когото и да било. Общувайте с околните, така може да получите важен съвет.

Везни – Денят е добър, както за умствена, така и за физическа работа. Благоприятно за развлечения и активен отдих. Вие излъчвате хармония, а любовните отношения зависят изцяло от душевното ви равновесие.

Скорпион – Атмосферата ще бъде леко напрегната днес. Възможни са всякакви проблеми от битов характер. Бъдете предпазливи с домашната техника и много внимателни с тайните любовни връзки.

Стрелец – Някои хора няма да оправдаят вашите очаквания и техните постъпки могат да ви разочароват. Често се ядосвате за дребни неща. Това е опасно: ако се поддадете на емоциите, можете да направите нещо, за което по-късно да съжалявате.

Козирог – Денят е благоприятен за общуване, но не предвещава успех в любовта. Здравето е добро, ако изключим, че сте малко повече изнервени. Ще се наложи да промените маниера си на поведение, за да успеете там, където искате.

Водолей – Денят ще е хубав за онези, които се занимават с творческа дейност или работят самостоятелно. На всички останали той вероятно ще донесе трудности и проблеми с неетични хора от обкръжението.

Риби – Днешният ден ще ви донесе много мъдрост. Необходимо е да откриете урокът, който се налага да усвоите. Трябва да покажете, че сте готови да поемете всякаква отговорност, каквато се очаква от вас.