Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес е вашият щастлив ден!

Овен – Оригинални - тази дума ще ви опише перфектно днес, особено когато става дума за вашите идеи. Денят е благоприятен за много неща, най-вече за любов. Има вероятност да се влюбите от пръв поглед и да почувствате силно привличане към някого.

Телец – Бъдете упорити на работното място днес и избутвайте препятствията от пътя си. Дори да се спънете, изправете се и продължете състезанието до финала. Някои Телци ще станат вдъхновение за хората около себе си, именно заради бойния дух.

Близнаци – Днес Луната ще остане във вашия знак и ще ви донесе огромно самочувствие, за да постигнете целите си. Отношенията, които сега започват като делови, могат по-късно да придобият романтичен характер, ако това ви харесва.

Рак – Завършете започнатото. Днес е важно да изчистите графика си от задължения и ще дишате после с облекчение. Следобедът е щедър с приятни изненади. Приключенията ще увеличат адреналина ви.

Лъв – Ако е възможно, звездите ви съветват днес да се изключат скучните дейности и работа, свързана с точност, постоянство, отговорност, концентрация на вниманието. Мнозина ги очаква интересен и вълнуващ ден.

Дева – Днес списъкът на задълженията ще бъде твърде дълъг, така че не можете да си позволите да бъдете разсейвани от маловажни странични неща. Мнозина ще бъдат вдъхновени да флиртуват на работното място. Днес направете нещо добро за самите вас.

Везни – Денят може да се окаже много добър за вас, ако сами не го усложните по някакъв начин. Подходящо време да захвърлите грижите и да помислите за по-хубави неща. В любовен план е благоприятно за инициативи.

Скорпион – Днес не трябва да планирате важни задачи или да се опитвате да започнете нещо. Импровизациите под влияние на минута вдъхновение ще бъдат успешни, но не трябва да се насилвате да правите нещо насила.

Стрелец – Днес можете успешно да продължите собствените си дейности или да действате като катализатор за колективния процес. Бъдете внимателни и любезни с колегите, избягвайте да ги провокирате, както и да влизате в спорове.

Козирог – На работното място денят може да премине малко по-вълнуващо от друг път. Интуицията ви е на високо равнище, настроението романтично, което ще ви стимулира за действия. Звездите ви съветват да отделите време, за да се погрижите за здравето си.

Водолей – Усещате подем във всякакъв аспект. Въпреки това повишената ви активност може да доведе до излишно напрежение, до неправилни действия или дори конфликтни ситуации. Опитайте се да действате внимателно, за да не предизвикате недоволството на някого.

Риби – Прекаленото общуване и обръщане на внимание на хората, натоварването с техните проблеми, може наистина да ви изтощи. Днес е добър ден да си изпълните поне едно желание. По-добре да са три. Ако сте свободни има голям шанс да получите любовно предизвикателство.