Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес може да се влюбите. Раци, време е за романтично бягство!

Денят може да е пълен с предизвикателства. Бъдете готови да ги посрещнете. Някои събития ще бъдат извън контрола на вашите усилия и воля. Направете задълбочен анализ на досегашните си постъпки и действия.

Овен – Пазете се от инфекции и настинки, грижете се за здравето си. Ако не се чувствате добре, това няма да ви позволи да реализирате напълно плановете си. На този ден Венера ще има голямо влияние върху вас и може да се прояви под формата на разсейване, мечтателност или влюбване.

Телец – Старайте се днес да не бъдете инатливи. Малки недоразумения могат да възникнат, но те няма да донесат осезаема вреда, ако не давате воля на емоциите. В случай на спор се опитайте да намерите разумен компромис.

Близнаци – Пригответе се отново да поемете тежестта на проблемите на близките си, тъй като само вие можете да помогнете. Възможно е да се появи нов източник на доход, който ще ви позволи да разрешите натрупаните материални проблеми.

Рак – Най-вероятно ще обмисляте ремонт на дома си. Но не всички членове на домакинството ще приемат с ентусиазъм вашето решение. Сега е най-доброто време за романтично бягство. С партньора си ще се сближите още повече и ще изпитате истинско обновяване на чувствата.



Лъв – Не се доверявайте сляпо на инстинктите си - днес те могат да ви подведат. Естествените сетива ще бъдат блокирани от концентрираната енергия на Сатурн. Днес ще ви е трудно да вземете правилното решение.

Дева – Днес може да се сблъскате с дребни ежедневни проблеми, възможна е повреда на оборудването, техниката. Не позволявайте на незначителни проблеми да ви развалят настроението. Може да бъдете помолени да участвате в някакво събитие.

Везни – Взаимното разбирателство, ред и хармония няма да напуснат вашето семейно огнище. Дори обикновено главоболие може да е знак, че нещо не е наред в тялото ви. Не пренебрегвайте тези симптоми!

Скорпион – Не бива да приемате, че хората около вас знаят колко много ги обожавате. Те не могат да четат мислите ви! Така че показвайте толкова любов, колкото чувствате. Не се скъпете на думи и жестове.

Стрелец – Не вземайте прибързани решения, дори ако изглежда, че килимчето се измъква изпод краката ви. По-добре да изчакате малко, докато ситуацията се изясни. Може да решите днес да скъсате с ненужни връзки, оставяйки само надеждни, изпитани приятели.

Козирог – Активните и прогресивни хора не обичат да седят дълго на едно място и сега не трябва да правите това. Денят ще бъде символ на обновление за вас. Възможна е появата на нови идеали и възгледи за живота.

Водолей – Денят може да е изпълнен с разочарования и заблуждаващи надежди. Запазете емоциите си за себе си, днес те ще бъдат доста силни и преливащи. Могат да възникнат трудности в отношенията с партньори, особено с представители на противоположния пол.

Риби – На този ден може да почувствате нужда от почивка, въпреки че едва ли ще успеете да се отпуснете. Не е изключено да има събитие или новини, които няма да се отразят по най-добрия начин на емоционалното ви състояние и настроение.