Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес не харчете много. Козирози, доставете радост на любимите си хора

Този ден има огромна енергия и може да ви въздигне в рая или да ви отведе в ада. Всичките ви действия (както и бездействието) днес непременно ще повлияят на бъдещето ви.

Овен – Бъдете внимателни на ниво комуникация, ако днес сте на работното място, защото има много проблеми, които ще предизвикат раздразнение. Важно е да бъдете внимателни по отношение на финансите.

Телец – Инициативите, които може да предприемете днес трябва да бъдат обмислени много внимателно. В любовта малките неудобства, които възникват, трябва да се приемат много спокойно.

Близнаци – Сутринта може да се събудите в лошо настроение. Следобедът може да доведе до спорове поради раздразнение и неприемане на чуждо мнение. Опитайте се да ограничите интензивните разговори и действия във вечерните часове.

Рак – Задълженията ви са много и могат да ви натоварят психически. Денят ви помага да вземете решения, които могат да изиграят решаваща роля. Погледнете към светлата страна на живота си и няма да сбъркате.

Лъв – Денят ви дава възможност за инициативи, които могат да доведат до развитие както в професионален, така и в личен план. Бъдете внимателни, защото особено в следобедните часове ще усетите отговорностите, които ви натежават.

Дева – Ще се заемете да решавате висящи проблеми, като разчитате единствено на интуицията си. Бъдете внимателни в следобедните часове, когато стресът и напрежението могат да доведат до конфликти с близки хора.

Везни – Денят засилва сантименталността ви. Дипломатичността и желанието за хармония ще доведат до най-добрите възможни решения. Следобедът създава условия да прекарате приятни моменти с членовете на вашето семейство, които ще ви разтоварят.

Скорпион – Този уикенд ще искате да правите нововъведения и да търсите стимули, които ще ви помогнат да се отървете от монотонността. Устоявайте на изкушението и не правете необмислени неща, поради факта, че нещата могат да вземат неочакван обрат.

Стрелец – На преден план ще бъде желанието за забавление. Прекарайте повече време с приятели и семейство, но не прекалявайте. Избягвайте сериозните теми за разговор. Семейно събиране ще повдигне настроението ви или пък ако прекарате вечер с приятели.

Козирог – Мисията ви за уикенда е да доставяте радост на любимите хора, така че намерете своята вълшебна пръчка и побързайте да изпълните техните желания. Не става въпрос непременно за скъпи подаръци.

Водолей – Възможно е този уикенд да се чувствате малко неспокойни. Не се изолирайте и се обградете с хора, които ви разбират. Приемайте живота си по-спокойно и се възползвайте от свободното си време, за да го посветите на себе си, да се грижите за себе си и да се поглезите.

Риби – Днес и утре ще бъдете особено чувствителни и всяка неуместна дума или неудачен жест могат да ви засегнат. Помислете дали да не се отдадете на малко пролетно почистване, което ще ви разсее малко.