Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес очаквайте романтично признание

Овен – Останете фокусирани върху себе си през целия ден. Не е егоистично да се поставите на първо място. Днес някой ще ви покаже как изглежда животът от друг ъгъл. Възможно е неочаквано романтично признание или запознанство, което да се превърне в сериозна връзка.

Телец- Постарайте се да изкарате деня спокойно, приемайте всичко с чувство за хумор. Луната е в мистериозният дванайсети дом, така че времето е чудесно за духовни практики, медитации, търсене на скритото значение на неща и събития. Можете да получите интуитивни прозрения.

Близнаци – Не е нужно да имате план за всичко. Извлечете максимума от деня. Семейството ще бъде източникът на най-голямото щастие за вас. Стремете се към единството. Ще има възможност да научите нещо ново, което отдавна ви интересува.

Рак – Не, днес планетите не насърчават подтискането на чувствата. Напротив, те приветстват откритостта и искреността. Не е нужно да криете, че сте влюбени, щастливи или тъжни, защото всичко ясно ще е изписано на вашето лице.

Лъв – Разширете хоризонтите си. Излезте от порочния кръг на рутината и навиците, защото те само ви пречат да извлечете максимума от живота си. Трябва да сте гъвкави. Бъдете тактични по отношение на близките си.

Дева- Днес е нежелателно да се харчат пари за дребни неща, а още по-лошо е да се дават на някого като заем. Вероятността от наранявания е малко по-висока от обичайното, така че трябва да сте по-внимателни. Вечерта е подходяща за спокойно общуване с близки хора.

Везни- Емоционалният фон на деня не е стабилен. Това означава, че може да имате много емоции и притеснения. У дома ще можете да заредите батериите си. Дори домашната работа ще носи удоволствие, защото по този начин ще премахне отрицателните мисли от главата ви.

Скорпион – Бъдете по-внимателни към близките си - ще сте склонни остро да реагирате на всякакви дреболии. В този ден някои от вас ще почувстват желанието да разнообразят интимния си живот. Може би си струва да направите малък експеримент?

Стрелец- Денят е доста противоречив. Напрежението се носи във въздуха и трябва само малка провокация, за да избухне. Можете да се издигнете над проблемите. Съсредоточете енергията си върху нещо продуктивно.

Козирог- Нещата не са толкова черни, колкото изглеждат. Времето ще оправи всичко. През втората половина на деня можете да споделите най-дълбоките си чувства, без да се страхувате, че няма да бъдете разбрани.

Водолей- Ще бъде грешка да очаквате много от този ден. От една страна звездите ще ви подкрепят, но явно не по начина, по който вие сте очаквали. Възможни са пречки, но те ще са временни и лесно отстраними.

Риби - Физическата работа или фитнеса ще ви помогнат да възстановите емоционалния си баланс и да повишите жизнения си тонус. Струва си да бъдете по-внимателни с парите. Днес имате склонност да харчите за всичко друго, но не и за това, от което наистина се нуждаете.