Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес сдържайте импулсивността си!

Овен – Опитайте днес да бъдете по-дипломатични, тъй като има риск да се влошат отношенията ви. Не злоупотребявайте с инициативите, сдържайте импулсивността си. Не използвайте непроверена информация в работата си, може да бъдете подведени.

Телец – Денят е по-подходящ за почивка. Не се фокусирайте върху сложни неща. Вероятността от грешки е голяма. Не всички Телци, но мнозина ще се окажат в зоната за високо напрежение по своя вина. За действията си ще бъдете провокирани от поведението на друг човек.

Близнаци – Денят може да ви донесе допълнителни затруднения, да усложни някои ваши действия, но няма да успее да ви лиши от вътрешния баланс. В любовните отношения на повечето от вас ще настъпи отчуждаване и охладняване на чувствата.

Рак – Днес е добре да избягвате конфликтните ситуации, да напускате местата, където е напрегната обстановката, да избягвате неприятни хора. Вашите жестове на добра воля могат да предизвикат агресивна реакция у останалите.

Лъв – Добре е да бъдете подготвени за различен развой на събитията в хода на общуването. Днес ще ви е трудно да поддържате взаимоотношенията си. Рискът от технически проблеми се увеличава. Бъдете внимателни.

Дева – Звездите ви предупреждават, че излишната откровеност може много да ви струва. Бъдете въздържани. Днес е възможно силно да се сближите с важен за вас човек. Нежелателно е да пътувате на дълги разстояния, особено сами. Пътуванията ще бъдат изморителни и няма да отговарят на очакванията ви.

Везни – Днес обстоятелствата могат да се развият така, че е възможно да изпитате силно раздразнение или безпокойство. Доброто начало на деня не гарантира успешното му продължение, хармонията лесно може да бъде заменена от дискомфорт.

Скорпион – Днес не е подходящо да започвате нито мирни мисии, нито военни кампании. Ограничете общуването. Хората вероятно ще ви разбират погрешно и дори в най-невинните ви забележки ще намират по нещо обидно. Това важи и за близките ви.

Стрелец – Доста сложен ден. По-добре е да не бързате, защото във всяка работа се изисква внимание към детайлите и в бързането лесно може да пренебрегнете нещо важно. Поради някои обстоятелства, на някои от вас ще им се объркат плановете.

Козирог – Можете да постигнете много, ако сте внимателни. Опитайте се да поемате по-малко рискове, особено когато става дума за някои важни неща. Следобед е желателно да избегнете да се претоварвате. Най-доброто за вас е, ако можете да почивате. Ще възвърнете силата си и ще се чувствате много по-весели.

Водолей – Денят за мнозина няма да е много лесен, но ще имате сили да го издържите до края. Адаптирайте се към ситуацията, ако се наложи, импровизирайте, и навярно ще намерите начин да извлечете полза от това, което се случва.

Риби – Днес е добре да се придържате по всеки въпрос към неутрална позиция, не вземайте страна в чужди спорове. Вашата емоционална чувствителност ще бъде повишена в сравнение с обичайното. Може да се засегнете и от най-малкото нещо.